Pieterpad: Montfort – Sittard

Iedere route bevat informatie over het start en eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het gele informatie-icoon . Ook als er onderweg bijzonderheden zijn worden deze middels een geel informatie-icoon op de kaart aangegeven.

wandeling: Pieterpad: Montfort – Sittard
provincie:Limburg
afstand:24.0 km
gelopen:Augustus 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 9: Pieterpad
etappe nummer:24e etappe
bron:Wandelgids Pieterpad
coördinaten start:51.12587, 5.94760
Rustige, afwisselende en vlakke etappe door het Limburgse landschap en een stukje door Duitsland. Onderweg zeer weinig horeca dus neem voor deze 24 kilometer voldoende proviand mee.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (9 beoordelingen, gemiddeld: 4,11 uit 5)
Loading...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:

“24_Montfort_-_Sittard.gpx” aantal downloads: 559  –  bestandsgrootte: 23 KB Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.


Etappe overzicht:

etappe 1: Pieterburen – Ganwerd
etappe 2: Ganwerd – Haren
etappe 3: Haren – Zuidlaren
etappe 4: Zuidlaren – Rolde
etappe 5: Rolde – Schoonloo
etappe 6: Schoonloo – Sleen
etappe 7: Sleen – Coevorden
etappe 8: Coevorden – Hardenberg
etappe 9: Hardenberg – Ommen
etappe 10: Ommen – Hellendoorn
etappe 11: Hellendoorn – Holten
etappe 12: Holten – Laren
etappe 13: Laren – Vorden
etappe 14: Vorden – Zelhem
etappe 15: Zelhem – Braamt
etappe 16: Braamt – Millingen aan de Rijn
etappe 17: Millingen aan de Rijn – Groesbeek
etappe 18: Groesbeek – Gennep
etappe 19: Gennep – Vierlingsbeek
etappe 20: Vierlingsbeek – Swolgen
etappe 21: Swolgen – Venlo
etappe 22: Venlo – Swalmen
etappe 23: Swalmen – Montfort
etappe 24: Montfort – Sittard
etappe 25: Sittard – Strabeek
etappe 26: Strabeek – Sint Pietersberg


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPS (GPX formaat) bestanden geldt dan ook dat het een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013) en dat ik hiervoor geen enkele verantwoording cq. aansprakelijkheid kan aanvaarden.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis, zonder registratie, te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS bestand te vinden. Het is niet mijn bedoeling om op deze website zo veel mogelijk routes aan te bieden, op deze website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met eventueel copyright van de originele maker. Mocht er echter ondanks mijn zorgvuldigheid toch een bestand op staan waarvan u denkt de auteursrechten cq. de eigendomsrechten te bezitten dan verzoek ik u vriendelijk hierover contact met mij op te nemen.

De op deze website getoonde foto’s van wandelroutes, uitgezonderd foto’s waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto’s in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eenvoudige rekensom om ongewenste berichten (reclame) te voorkomen: *