Almen: Berkel, landgoederen Velhorst en ’t Waliën

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Almen: Berkel, landgoederen Velhorst en ’t Waliën
provincie:Gelderland
afstand:13.3 km
gelopen:December 2016
soort wandeling:Trage Tochten
bron:website: Wandelzoekpagina
coördinaten start:52.15745, 6.30264
downloads: 1206 ( gpx: 1201 | kml: 5 )
Mooie tocht door het kleinschalige landschap rondom het plaatsje Almen. De route is gevarieerd en neemt je eerst mee langs de Berkel om vervolgens door de bossen richting de landgoederen Veldhorst en 't Waliën te lopen. Op de terugweg wordt nogmaals even de Berkel aangedaan om tot slot weer te eindigen in Almen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (2 beoordelingen, gemiddeld: 3,50 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Almen_-_Berkel_landgoederen_Velhorst_en_t_Walien.gpx”
aantal downloads: 1201  –  bestandsgrootte: 39,56 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: e74b5c769bc8d641b6ac08dba962fd47
SHA1: ea66972534e5eb51ec2c7fcb2fdbb1283a061a6e
SHA256:cb60776c0037693d255718bb0cbe786a1563f29803e844a2d36e9182be2558c4
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Almen_-_Berkel_landgoederen_Velhorst_en_t_Walien.kml”
aantal downloads: 5
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2016). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

2 gedachten over “Almen: Berkel, landgoederen Velhorst en ’t Waliën

  1. Hallo MIchel Simons, vrijdag heb ik gezocht naar wandelingen in de buurt van Lochem en kwam jouw website voorbij. Een verademing, echt top. Heb de wandeling van Almen opgehaald en gisteren met mijn vrouw gelopen. Heerlijk weer en supermooie wandeling. Smaakt naar meer. Volgend weekend zijn wij in de buurt van Utrecht en hebben al weer een wandeling opgehaald. Ik heb de site direct bij mijn favorieten geplaatst 😉 Fantastisch dat je dit met anderen deelt. Wij hopen nog veel van jouw wandelingen te mogen maken. Dank daarvoor.

    • Hallo Fam. v.d. Berghe, dank voor jullie vriendelijke reactie. Er zijn nog zoveel mooie plekjes in Nederland te ontdekken. Veel wandelplezier.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *