Anloo: Anlooërdiepje en Landgoed Ter Borgh

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Anloo: Anlooërdiepje en Landgoed Ter Borgh
provincie:Drenthe
afstand:10.1 km
gelopen:Oktober 2019
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:53.04331, 0.00000
Mooie wandeling over rustige paden door het Drentse landschap. Vanuit het kleine en mooie dorpje Anloo volgt de route het stroomdal van de beek het Anlooërdiepje. Het vervolg van de route gaat over landgoed Ter Borch waar eerst het Pinetum wordt aangedaan (de route loopt er langs). Vervolgens loopt de route vlak langs het bosmeer (even 10 meter omlopen om het meer te kunnen zien), en tot slot krijgen we nog een grafheuvel en een hunnebed te zien. Via het dorpje Anloo komen we weer terug op de parkeerplaats Toegangspoort 'Homanshof' Nationaal Park Drentsche Aa.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Anloo_-_Anlooerdiepje_en_Landgoed_Ter_Borgh.gpx”
aantal downloads: 39  –  bestandsgrootte: 15 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: c7d79dac52903b0ad13a88fa9669eb52
SHA1: a7188b4b7ecb8f69f24dc96029cd3ca617cf8683
SHA256: a95e753c8985152aee8b4d911bc149b5794b20cde0c155baba015b11f41fc909


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2019) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *