Arnhem: Schuytgraaf, t Vlot, Eldense Zeeg en De Park

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Arnhem: Schuytgraaf, t Vlot, Eldense Zeeg en De Park
provincie:Gelderland
afstand:11.9 km
gelopen:Januari 2016
soort wandeling:Trage Paden
bron:website: Wandelzoekpagina
coördinaten start:51.95494, 5.85175
startpunt:
Deze wandeling volgt de stadsrand rondom de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Ondanks dat de route zo dicht langs de stad loopt kom je met de stad zelf weinig in aanraking. Bijna de gehele route loopt over rustige paden en er valt onderweg genoeg te zien om de stadsrand te vergeten. Maar een paar stukjes van de route zijn onverhard en dat merk je gelijk, daar waar het asfalt of beton ontbreekt zak je direct tot aan je enkels in de modder weg. Het heeft de afgelopen weken veel geregend en het lijkt er op dat de grond rondom Schuytgraaf geen water meer kan bergen. Goed waterdicht schoeisel is hier echt wel nodig. Bij het onverharde stuk door "De Park" staat het water zelfs één centimeter op het land en rest je als wandelaar geen andere keuze dan stap voor stap door het water de route te vervolgen. Jammer dat de gemeente Arnhem zich bij "De Park" zoveel op fietsers richt en de wandelaar lijkt te vergeten.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (2 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Arnhem_-_Schuytgraaf.gpx”
aantal downloads: 248  –  bestandsgrootte: 16 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 9d4dc6395d552773a4e65d0a9ae01b64
SHA1: a9db3e9c81b26f87c361f4cc56b2286d5cfe2d87
SHA256: 93d84e079cb5918521daa6eb4cb184fcd0b2bf0d6741874aa768b3e629fe9ad9


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2016) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *