Austerlitz: Wallenburgroute

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Austerlitz: Wallenburgroute
provincie:Utrecht
afstand:5.6 km
gelopen:Februari 2024
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Utrecht en het Gooi
coördinaten start:52.08915, 5.30103
startpunt:Parkeerplaats nabij Woudenbergseweg 41, 3711 AA Austerlitz
downloads: 45 ( gpx: 45 | kml: 0 )
Vanaf 1996 tot ongeveer 2005 heb ik veel wandelingen uit de wandelgidsen van uitgeverij Stap voor Stap gelopen. Aan een deel van deze wandelingen was ik echter nooit toegekomen. In 2022 heb ik een start gemaakt met het alsnog lopen van deze wandelingen. Zoals te verwachten zijn sommige wandelingen niet langer één op één te lopen maar met een paar kleine aanpassingen in de route lukt dit meestal toch.

Deze korte wandeling uit de wandelgids uit 2001 start vanaf een naamloze weg waarvan over de gehele lengte in de berm kan worden geparkeerd. Vanaf de parkeerstrook loop je zo het bos in en daar kom je al gelijk een paaltje tegen met drie verschillende wandelroutes waaronder ook een route met dezelfde naam als deze wandeling. Dit overigens conform de beschrijving in de wandelgids waar ook wordt verwezen naar de gemarkeerde route. De huidge routes lopen echter toch anders dan de route uit 2001. Tijdens deze wandeling kom je dan ook regelmatig gekleurde routemarkeringen tegen maar net zo vaak laat je deze ook weer achter je.

De gehele route loopt door bosrijk gebied met af en toe een stukje heideveld. Door het bos lopen ook fiets- en moutainbikepaden waar het aanzienlijk drukker is met recreanten. Voor het overgrote deel heb ik de route over dezelfde paden als ingetekend op het wandelkaartje uit de wandelgids kunnen volgen. Net op het noordelijke heideveld ter hoogte van de grensweg is er een pad opgeheven waardoor de route daar voor een klein stukje net even anders loopt.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Austerlitz_-_Wallenburgroute_-_5.6 km.gpx”
aantal downloads: 45  –  bestandsgrootte: 12,17 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 1fef0d69435c0cb4f1c9514491c4d15f
SHA1: c67f376b8a64d53ccb9da83f663339671be5752e
SHA256:9eca43296169ed07c1f889c72e1ee89aabc42b74129ccb2849af97a8dbb04f21
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Austerlitz_-_Wallenburgroute_-_5.6 km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2024). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *