Best – Boxtel: Hart van het Groene Woud

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Best – Boxtel: Hart van het Groene Woud
provincie:Noord-Brabant
afstand:14.6 km
gelopen:Mei 2019
soort wandeling:NS Wandeling
bron:website: www.ns.nl
coördinaten start:51.50979, 5.38927
Leuke en afwisselende route door het bosrijke gebied tussen Best en Boxtel. De eerste meters door het plaatsje Best en de laatste meters door Boxtel (industrieterrein) zijn saai maar zodra je in de bossen loopt ben je dit gelukkig snel vergeten. Op de website van NS staat een meldingen in verband met overlast door muggen. Tot aan landgoed Heerenbeek dacht ik geluk te hebben en was er geen mug te bekennen, net voorbij dit landgoed loopt de route een flink stuk langs een sloot en hier zitten inderdaad (veel) muggen. Lange mouwen of goed insmeren is aan te bevelen. De laatste kilometers van de route gaan door de open velden.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Best_-_Boxtel_-_Hart_van_het_Groene_Woud.gpx”
aantal downloads: 24  –  bestandsgrootte: 15 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 9eddb1273f161f5f3abe167eb2857206
SHA1: df94622eb1dfbb2e9f3e4486af3eb1bb6e76dd9b
SHA256: c2c9745108879b345f2417f476634d8d1e5307efb23d424bacb1861911c77289


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2019) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *