Gilze-Rijen: Boswachterij Baronie Dorst

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Gilze-Rijen: Boswachterij Baronie Dorst
provincie:Noord-Brabant
afstand:13.2 km
gelopen:Mei 2013
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:51.58392, 4.92593
startpunt:

geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (4 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Gilze-Rijen_-_Boswachterij_Baronie_Dorst.gpx”
aantal downloads: 443  –  bestandsgrootte: 14 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: c74458245c3bc79a46b2d56f588bcda2
SHA1: ce470abeae44c3b2b8317f4d92672ce86899382a
SHA256: 29f635e742cea522b49d58b21cabbe8e6b6a7882b31e57b1871052fc62245675


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

2 gedachten over “Gilze-Rijen: Boswachterij Baronie Dorst

  1. Vandaag voor het eerst een wandeltocht met gps gewandeld.
    Wat een bijzonder mooie tocht op somm8ge paden die je anders nooit zou wandelen.
    Nog wel veel te leren om goed met een gps te leren wandelen.
    Bedankt voor deze leuke tocht in dit bijzondere natuurreservaat

    • Inderdaad een leuke, afwisselende route, door mij alweer 7 jaar geleden gelopen. Uit jouw berichtje begrijp ik dat de route nog steeds goed te belopen is. Fijn. Doordat de route het station als startpunt neemt loop je aan het begin voor mijn gevoel net iets te lang door de bebouwing. Maar goed, dat heb je wel vaker met de groene wissel wandelroutes. Dit is vaak equivalent aan het starten op een treinstation. Wandelen met een GPS vraagt in het begin inderdaad wat gewenning maar ga er van uit dat de volgende route weer wat gemakkelijker gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *