Wanroij: Bos- en Peelwandeling

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Wanroij: Bos- en Peelwandeling
provincie:Noord-Brabant
afstand:15.3 km
gelopen:Maart 2014
soort wandeling:Rondwandeling
naam wandeling:null
bron:website: Bos- en Peelwandeling
coördinaten start:51.64238, 5.80478
Ieder jaar organiseerd de IVN in oktober onder toezicht van de Nederlandse Wandelsportbond de Bos- en Peelwandeling. Afstanden varieren tussen de 5 en 30 km. Wil je deze route echter in alle rust lopen dan is dat op ieder moment van het jaar met deze GPS track prima te doen. Een prachtige route welke grotendeels door de bossen, heidevelden en zandverstuivingen bij Sint Anthonis loopt. Mogelijk loopt de officiele route hier en daar net iets anders als de door ons gelopen route maar de GPS track (www.janpauptit.nl) welke wij gebruikt hebben voor het nalopen van deze route was op momenten erg onnauwkeurig en lag soms precies tussen twee wandelpaden in.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (5 beoordelingen, gemiddeld: 3,80 uit 5)
Loading...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:

“Wanroij_-_Bos_en_Peelwandeling.gpx” aantal downloads: 398  –  bestandsgrootte: 39 KB Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: add9e54069273546ee823b650750d5fa
SHA1: 31c0bedd7bac157885d23bc4138cece26a96f02c
SHA256: a0c356d1b8442c32a2de2dd67f7b88694fc39899a288751d3bc97f3fbd18c5c4

Officieel start de route op recreatiepark De Bergen, Zoetendaal 10, 5446 PC te Wanroij. Hier dien je echter betaald te parkeren. De eerste en laatste kilometer van de route lopen over het recreatiegebied en hiervoor dien je tussen april en oktober ook entree te betalen. Als alternatief startpunt kan je ook (gratis) parkeren op de openbare parkeerplaats tegenover restaurant De Heksenboom, Bosweg 40, 5845 EB te Sint Anthonis. Door het recreatieterrein over te slaan kort je de route in tot 13.5 km. Parkeer je net als ons toch op recreatiepark De Bergen vergeet dan niet om voorafgaand aan de wandeling een uitrijmunt aan de kassa van de binnenspeeltuin te kopen (tarief 2014 euro 2.50).


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *