Contact

Heb je naar aanleiding van mijn website een vraag, een opmerking of een aanvulling dan kan je meestal onderaan de pagina van de betreffende wandeling of het betreffende artikel een reactie plaatsen. Je vraag, opmerking of aanvulling is dan ook gelijk voor andere bezoekers zichtbaar.

Stel je liever een vraag, heb je een opmerking of een aanvulling en wil je niet dat je vraag, opmerking of aanvulling op mijn website zichtbaar wordt dan kan je onderstaand contactformulier gebruiken om met mij in contact te komen.

In verband met spam (reclameberichten) vind je op deze pagina geen adresgegevens of emailadres van mij. Je kan alleen contact met mij opnemen middels dit formulier. Bijna altijd zal je binnen één dag een reactie van mij terug ontvangen. Op reclameberichten zal ik echter niet reageren.

In onderstaand formulier dien je minimaal je naam, je emailadres en je vraag, opmerking of aanvulling in te vullen. Je email adres zal ik alleen gebruiken om jouw bericht te beantwoorden. Je emailadres wordt niet (op geen enkele manier) voor andere doeleinden gebruikt (bv mailinglist, reclame, etc.) en ik zal je emailadres ook nooit aan derden doorgeven.

  Naam*

  Email*

  Onderwerp

  Bericht   
   

  De wandelaar aan het eindpunt van het Pieterpad.