Den Nul: Duursche Waarden

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Den Nul: Duursche Waarden
provincie:Overijssel
afstand:11.4 km
gelopen:Maart 2022
soort wandeling:Rondwandeling
startpunt:parkeerplaats Infocentrum IJssel Den Nul, Rijksstraatweg 109, 8121 SR Olst
downloads: 680 ( gpx: 680 | kml: 0 )
Deze route is een schitterende wandeling door natuurgebied de Duursche waarden. Omdat er in het gebied relatief weinig keuze in paden is kom je tijdens deze wandeling wel constant andere wandelaars tegen. Iedereen loopt min of meer hetzelfde rondje van 5, 8 of 11 km.. Bij hoog water kunnen delen van het gebied drassig zijn of zelfs geheel onder water staan. Controleer voor vertrek bij het informatiecentrum de status van de paden en van het trekveer. Vanaf de parkeerplaats gaat de route langs het informatiecentrum en over de drijfbrug naar het echte startpunt. Vanaf hier loopt de route door ruige graslanden en ooibossen eerst naar de vogelkijkhut en vervolgens naar het trekveer. Met behulp van het trekveer wordt de Scharpezeelsbank overgestoken en volgt de route nu geruime tijd de IJssel stroomopwaart. Na het passeren van de steenfabriek en uitkijktoren wordt de IJssel verlaten en gaat de tocht verder door afwisselend agrarisch en bosrijk gebied. Na het bos wordt nog even de IJssel aangedaan om net voor de camping via het bos weer naar agrarisch gebied terug te keren. Hier volgt de route even het asfalt om gelukkig al weer snel onverhard terrein op te zoeken. Aan het einde van de route wordt nogmaals de drijfbrug overgestoken en gaat de route weer terug naar de parkeerplaats.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Den_Nul_-_Duursche_Waarden_-_11.4_km.gpx”
aantal downloads: 680  –  bestandsgrootte: 30,43 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: de664045352dacdd89eab93668cccf8a
SHA1: 188a7d8faf9b392e6683fc2cf6c5f80a99e327dd
SHA256:a86465d5f3754f656083dce235724161de9af0abaf7552375dece0afb950de15
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Den_Nul_-_Duursche_Waarden_-_11.4_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2022). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *