Deventer – Stad, Uiterwaarden en Randerbos

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Deventer – Stad, Uiterwaarden en Randerbos
provincie:Overijssel
afstand:15.4 km
gelopen:Oktober 2015
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:52.25731, 6.16072
downloads: 1223 ( gpx: 1206 | kml: 17 )
De drukte tijdens deze groene wissel is opvallend, eerst door het centrum van Deventer, een mooi oud centrum maar het is koopzondag en er wordt vandaag een festival gehouden. Te veel stilstaande en in de weg lopende mensen waardoor je vooral bezig bent met het voorkomen van botsingen. Jammer, van de oude gebouwen krijg je hierdoor maar weinig te zien. Aan de IJssel wordt het iets beter maar ook hier veel wandelaars, hondenuitlaters en fietsers. Voorbij de Hoevelmansweg klopt de beschrijving niet meer en heeft een boer het routepad afgesloten. Via een kleine omweg kan ik gelukkig even later toch de route weer oppakken. In het Randerbos houd de IVN een paddenstoelenontdekkingsreis voor kinderen. Ook hier veel ouders, kinderen en wederom loslopende honden. Via het centrum van Diepenveen loopt de route weer terug naar Deventer. Het aardige van dit laatste stuk is dat je via groenstroken en diverse parken terugloopt waardoor de omliggende bebouwing niet uitdrukkelijk aanwezig is. Met gemengde gevoelens sluit ik deze groene wissel af.... misschien maar eens een tijd geen groene wissels meer lopen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Deventer_-_Stad_Uiterwaarden_en_Randerbos.gpx”
aantal downloads: 1206  –  bestandsgrootte: 47,57 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: e3e74912750db608b34195de7a9dcae7
SHA1: 2450e424810014af1e976673c32d3b95cba6200d
SHA256:ccc2273d7beb2e6d1413f5c4c97a2b9922f498661a9a60129c0ebab7d7f46b50
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Deventer_-_Stad_Uiterwaarden_en_Randerbos.kml”
aantal downloads: 17
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

2 gedachten over “Deventer – Stad, Uiterwaarden en Randerbos

  1. “misschien maar eens een tijd geen groene wissels meer lopen”… Niet alle Groene Wissels zijn hetzelfde…

    • Klopt, dit is dan ook een persoonlijke mening. Ik loop zelf echter liever door de natuur dan door de stad. De laatste groene wissels welke ik heb gelopen (o.a. Soest en Deventer) lopen langs relatief veel bebouwing en, omdat de stad steeds dichtbij blijft, zijn dit ook drukke routes. LAW routes, klompenpaden en stille tochten passen daarom beter bij mij.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *