Driebergen-Zeist – Bunnik: Acht Zeister Landgoederen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Driebergen-Zeist – Bunnik: Acht Zeister Landgoederen
provincie:Utrecht
afstand:11.5 km
gelopen:Mei 2015
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:52.06523, 5.25960
startpunt:
Deze groene wissel start op treinstation Driebergen Zeist om vervolgens via 8 landgoederen op treinstation Bunnik te eindigen, achterenvolgens worden de landgoederen Bornia, Klein Heidestein, De Breul, Rijnwijck, Schoonoord, Slot Zeist, Blikkenburg en Wulperhorst aangedaan. De laatste kilometer volgt de route grotendeels het jaagpad langs de Kromme Rijn. Een rustige route welke bijna geheel door de natuur loopt. Klein minpuntje is dat de route grotendeels evenwijdig aan het spoor loopt en dat je van tijd tot tijd een trein voorbij ziet of hoort rijden.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (4 beoordelingen, gemiddeld: 4,50 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Driebergen-Zeist_-_Bunnik_-_Acht_Zeister_Landgoederen.gpx”
aantal downloads: 396  –  bestandsgrootte: 40 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: e0df7b32cb0c8c3344189a5a22c51827
SHA1: f7d78bc648d750225c218a51ebe067fbda34d1fe
SHA256: 148b6bc876ebf293b5fa270713c05fb2de3e3063e8797865f3f885d94bcc2cab


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *