Driel: Rondje Driel

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Driel: Rondje Driel
provincie:Gelderland
afstand:5.6 km
gelopen:Februari 2021
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.95930, 5.81568
startpunt:Sosabowskiplein, 6665 BD Driel
downloads: 645 ( gpx: 645 | kml: 0 )
Het heeft vannacht flink gesneeuwd. Het KNMI heeft het over code rood en adviseert om niet met de auto de weg op te gaan. Tjid voor een korte wandelroute waar ik op 700 meter van mijn voordeur op kan aanhaken. Officieel start de route in Driel, ik haak aan vanuit de Arnhemse wijk Schuytgraaf. 't Vlot is een smal weggetje met fraaie uitzichten over de weilanden richting Driel. Je treft er echter bijna altijd ook andere wandelaars (vaak met hond) aan. Deze wandelaars laat ik achter mij als ik aan het einde linksaf de Vogelenzangsestraat in loop. Aan het einde hiervan volgt even een saai stukje door Driel om vervolgens de Drielse Rijndijk richting de stuw te volgen. Het is hoog water en de bogen van de stuw staan geheel open. Via het dorpscentrum volg ik de route naar het eigenlijke startpunt. Hier volgt een stukje onverhard langs het water en achterlangs de huizen. Dan volgt nog een saai stukje over de Honingveldsestaat (één van de toegangswegen naar Driel, meestal met veel verkeer) om tot slot weer in 't Vlot uit te komen.

Door de gemeente Overbetuwe is in samenwerking met de Dorpsraad Driel een informatief boekje voor deze wandelroute uitgegeven. Dit boekje kunt u hier als pdf-document downloaden

geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Driel_-_Rondje_Driel_5.6_km.gpx”
aantal downloads: 645  –  bestandsgrootte: 8,83 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 3adc7e211789cdd0d616eb73993248b7
SHA1: f7fae8ce16d9857716ee1738f76909215dd5e6dd
SHA256:19925555c8fa5200ff85ab471e96870109c804940ce32a08fadfed0fb3a67492
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Driel_-_Rondje_Driel_5.6_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling:

Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *