Alpen: Von Alpen in Die Leucht

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Alpen: Von Alpen in Die Leucht
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:13.5 km
gelopen:Maart 2015
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: www.outdooractive.com
coördinaten start:51.57150, 6.51232
startpunt:
Mooie route welke vrijwel geheel door bosrijk gebied loopt. Vanuit Alpen loop je in een paar minuten het dorp uit, de weg onderdoor en volg je het eerste deel van de route de bosrand. Het bos is, in tegenstelling tot de vele duitse productiebossen, gevarieerd en absoluut niet saai. De route is grotendeels erg rustig, alleen bij de parkeerplaats halfverwege kom je enige andere wandelaars (en honden) tegen. Op het einde van de route blijkt een pad niet langer aanwezig en is het even zoeken naar een alternatief. Onderstaande track bevat de aangepaste route.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Alpen_-_Von_Alpen_in_Die_Leucht.gpx”
aantal downloads: 293  –  bestandsgrootte: 24 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 30ea6d6f231c3266ae5dee990efa106f
SHA1: 18f8dc814e8591ca1d20e0f3673c34d6569d4ee3
SHA256: 50b009307d4b0f5214bef5ad94a03767a90f2cc6862824cec1aff26107fdf5fe


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *