Ede: De Ginkel

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Ede: De Ginkel
provincie:Gelderland
afstand:9.6 km
gelopen:Februari 2021
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:52.04184, 5.73031
startpunt:Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL Ede
Op papier zag de route die ik had gevonden door het gebied van De Ginkel er aantrekkelijk uit. Echter tijdens het lopen kwam ik er achter dat zeer veel paden in De Ginkel zijn voorzien van een bordje 'verboden toegang'. Dit stuurde mijn plannen behoorlijk in de war. Improviseren dus. Het resultaat is een wandeling geworden over paden die wel vrij toegankelijk zijn. Het is een gevarieerde route door een afwisselend landschap geworden. Het gebied van De Ginkel zelf is vrij open en de brede paden zijn voorzien van laanbeplanting. Tijdens deze wandeling worden diverse poelen aangedaan waarvan een aantal via vlonders tot op het water zijn te benaderen. Aan de noordzijde loopt de route door het Kreelse Zand, een vrij toegankelijk militair oefenterrein. Daarna gaat de route verder richting de Noord Ginkel, een afwisselend bosgebied met zowel natte als droge gebieden.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Ede_-_De_Ginkel_9.6_km.gpx”
aantal downloads: 16  –  bestandsgrootte: 15 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: a98f71e4e320558107f0588caed8d84d
SHA1: d169f0f1a0bf5ff119fd6717553a4d90e4f0e1ae
SHA256: deefbd77f135fb02932588edf0b9c2ab4404eb6a8073becb446ad78b325986e9
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *