Ellecom – Middachter Bossen, Hagenau en Hof te Dieren

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Ellecom – Middachter Bossen, Hagenau en Hof te Dieren
provincie:Gelderland
afstand:13.4 km
gelopen:December 2015
soort wandeling:Trage Tochten
naam wandeling:null
bron:website: Wandelzoekpagina
coördinaten start:52.03104, 6.08780
Aardige route door het bosgebied in de omgeving van Ellecom en Dieren. Het heeft de afgelopen tijd veel geregend en dat merk je aan de paden. Regelmatig moeten wij plassen of modderpoelen ontwijken. De route loopt door een mooi bosgebied en is heuvelachtig. Wel vonden we het bosgebied op de terugweg wat eentonig worden, het landschap is niet afwisselend en een echt hoogtepunt kent de route niet. Het is gewoon een fijne boswandeling.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Loading...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:

“Ellecom_-_Middachter_Bossen_Hagenau_en_Hof_te_Dieren.gpx” aantal downloads: 251  –  bestandsgrootte: 14 KB Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 1cbbe4dcfd1bec8918bc903617872658
SHA1: 95a0f9a4be594bbd8747228fd436830dbd5b0cb9
SHA256: f8ff586a7e4dbf4e3f624ff8a85ea6aec3a0cf419c22e1bd4b2513ec4b320b5b


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *