Elst: Ommetje Landgoed Welderen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Elst: Ommetje Landgoed Welderen
provincie:Gelderland
afstand:5.3 km
gelopen:Juni 2020
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.94161, 5.82888
downloads: 677 ( gpx: 673 | kml: 4 )
Korte, maar verrassend gevarieerde wandeling over Landgoed Welderen en door park Lingezegen. Landgoed Welderen is voornamelijk een golfbaan maar heeft het terrein, parkeerplaats en restaurant ook opengesteld voor bezoekers, waaronder wandelaars. Op internet kan ik niets terugvinden over de historie van Welderen en op topografische kaarten is de naam Welderen tot 1997 ook niet terug te vinden. Dat het geen historie heeft neemt niet weg dat het nu een mooi terrein is waarover je prima kunt wandelen. Vanaf het parkeerterrein loop je temidden van de golfers over de baan richting de Hollanderbroeksestraat. Over deze rustige weg gaat de tocht verder richting de Linge. Even wordt de Linge aangehouden om daarna de oversteek te maken naar park Lingezegen. Hier wordt je als wandelaar gedwongen om over de oprijlaan te lopen en deel je de weg met auto's en fietsen. Vreemd dat er hier niet is gekozen voor een vrijliggend voetpad, de groenstroken aan beide kanten van de weg bieden hier meer dan voldoende ruimte voor. Aan het eind van de route volgt eerst nog een mooi stuk door het voedselbos de CiderGaard om daarna langs de rand en de flanken van het golfterrein terug te keren naar de parkeerplaats.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Elst_-_Ommetje_Landgoed_Welderen_-_5.3_km.gpx”
aantal downloads: 673  –  bestandsgrootte: 10,27 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: b5c690c5c4812d9ab729ac6baf7fb246
SHA1: ebf957f40a0310495c6fc6957ceea4139c22da71
SHA256:6d93a94bbcb196f99511671c52690cbb6ffcb889950e1fdb661520c2504e7d08
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Elst_-_Ommetje_Landgoed_Welderen_-_5.3_km.kml”
aantal downloads: 4
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2020). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *