Empe: Hei en wei route

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Empe: Hei en wei route
provincie:Gelderland
afstand:4.5 km
gelopen:Juni 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: www.natuurmonumenten.nl
coördinaten start:52.14566, 6.09251
startpunt:parkeerplaats nabij Hallsedijk 48, 7399 RP Empe
downloads: 523 ( gpx: 522 | kml: 1 )
De Empese en Tondense heide blijft een mooi, kleinschalig, wandelgebied maar er is de laatste weken wel iets veranderd. Door de toenemende drukte in dit gebied zijn door de beheerder Natuurmonumenten een aantal wandelpaden afgesloten waardoor de paden over de heide niet langer toegankelijk zijn. De route is daardoor met ruim een halve kilometer ingekort. De naam van deze route, de Hei en wei route, is dan eigenlijk ook niet meer van toepassing, Ik begrijp deze aanpassing wel want in het weekend staat de parkeerplaats steeds vol. Wat van de route over blijft is een kort rondje door dit prachtige gebied waar de paden voeren door de graslanden en het moerasgedeelte. Een deel van de route loop je dubbel, het pad vanaf de parkeerplaats naar "het rondje" moest je altijd al dubbel lopen maar door de afsluiting van het heidegebied loop je nu ook een deel van het hoofdpad dubbel.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Empe_-_Hei_en_wei_route_-_4.5_km.gpx”
aantal downloads: 522  –  bestandsgrootte: 8,64 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 2cc4a9fce7ebb2a5fe7614976466b1eb
SHA1: cd8524960177bed7c203dbdf491d2b4aa1307bee
SHA256:1c5ac5fc67f55a0d2b9d727bf1b18e733aadb6b1a77304437c31c3383ff36bf4
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Empe_-_Hei_en_wei_route_-_4.5_km.kml”
aantal downloads: 1
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling:

Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *