Schokland: Eiland in de Polder

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Schokland: Eiland in de Polder
provincie:Flevoland
afstand:10.8 km
gelopen:Maart 2015
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:52.63594, 5.77727
Aardige route over de randen van dit voormalige Zuiderzee eiland. De wandeling is vooral historisch interessant en voert langs de voormalige haven op de noordpunt, de restanten van de kerk en vuurtoren op de zuidpunt, de waterput en de later gebouwde kerk en huizen (thans museum) halfverwege. Omdat de wandeling eigenlijk één grote ovaal vormt en het landschap op het eiland vlak is zie je al precies waar je over een uur loopt. Hierdoor is de wandeling niet echt spannend te noemen. Om toch af en toe de ovaal te verlaten ben ik zowel aan de westzijde als de noordzijde enigzinds van de route afgeweken. De GPS track volgt op deze punten dus niet meer exact de groene wissel route.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Ens_-_Schokland.gpx”
aantal downloads: 280  –  bestandsgrootte: 15 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: b4f7b7584d927b5b940d3df34767c036
SHA1: 81cee5e47b3bac16ef8b9d43921a2def0f9c7136
SHA256: a94ea64e4d90c44f2a1b9369ef2ef40275f11930a5ff7fad3ed86c89517d8890


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *