Floris V Pad: Kortenhoef – Nieuwer ter Aa

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Floris V Pad: Kortenhoef – Nieuwer ter Aa
provincie:Noord-Holland
afstand:18.9 km
gelopen:September 2016
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 1-3: Floris V-pad
etappe nummer:3e etappe
bron:Wandelgids Floris V-pad
coördinaten start:52.24145, 5.11049
startpunt:
Mooie etappe over veelal rustige wegen en wandelpaden. Vanuit het startpunt eerst een stukje over de doorgaande weg om gelukkig na een ruim 1,5 km af te slaan naar een kerkepad door de weilanden. Aan de rand van Hilversum nogmaals even een kort druk stukje om daarna weer de rust van een wandelpad op te zoeken. Het stuk langs de Loosdrechtseplassen is fraai maar het is ook hier uitkijken voor de vele fietsers op het gekombineerde fiets/wandelpad. Ook het stukje door Loenen aan de Vecht en het daarop aansluitende pad langs de Vecht zijn fraai. Bij Nieuwersluis nogmaals een stuk langs een drukke weg om gelukkig al snel af te slaan richting het Amsterdam-Rijnkanaal. Bij het kanaal brengt de gratis veerpont je naar de overkant om langs een weinig inspirerend stukje verbindingsweg naar het eindpunt in Nieuwer ter Aa te lopen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“03_Kortenhoef_-_Nieuwer_ter_Aa.gpx”
aantal downloads: 292  –  bestandsgrootte: 49 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 12e5c1ec94f3044706e893b912d9e678
SHA1: 28ec726cc57e30004894a525fd961218593c9acc
SHA256: 37f483096c0abfba029929bb2a23a1ae0c3e46465ca31d8a792dbed71c791b4d

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Etappe overzicht:

etappe 1: Amsterdam - Weesp
etappe 2: Weesp - Kortenhoef
etappe 3: Kortenhoef - Nieuwer ter Aa
etappe 4: Nieuwer ter Aa - Woerden
etappe 5: Woerden - Oudewater
etappe 6: Oudewater - Schoonhoven
etappe 7: Schoonhoven - Nieuw Lekkerland
etappe 8: Nieuw Lekkerland - Dordrecht
etappe 9: Dordrecht - Dordrecht
etappe 10: Dordrecht - Numansdorp
etappe 11a: Numansdorp - Willemstad
etappe 11b: Willemstad - Dinteloord
etappe 12: Dinteloord - Steenbergen
etappe 13: Steenbergen - Bergen op ZoomBovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2016) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *