Floris V Pad: Nieuwer ter Aa – Woerden

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Floris V Pad: Nieuwer ter Aa – Woerden
provincie:Utrecht
afstand:20.9 km
gelopen:September 2016
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 1-3: Floris V-pad
etappe nummer:4e etappe
bron:Wandelgids Floris V-pad
coördinaten start:52.19092, 4.97917
Zeer fraaie etappe over bijna alleen maar smalle wandel en fietspaden. Alleen aan het begin zit een klein stukje langs een wat drukkere weg. Dit is tot nu toe voor mij de fraaiste etappe van het Floris V pad. Over smalle dijkjes loop je door de weilanden met aan alle kanten weidse uitzichten. Na iets meer dan 7 km dien je een vaart met behulp van een trekpont over te steken. Toch nog zwaar om de pont alleen te bedienen bediene (ik voel mij een beetje schuldig voor de wandelaars achter mij welke eerst de pont zodadelijk eerst naar hun oever moeten trekken om vervolgens zich zelf en de pont naar de overkant te trekken). In Kockengen begrijp ik niet goed waarom de route niet de vaart volgt maar even een uitstapje maakt naar de rand van het drop (het wordt er niet fraaier op). Via smalle paden en fietspaden gaat de route vervolgens verder richting het centrum van Woerden. Hier volgt de route een smal pad langs de Oude Rijn en de omgeving wordt pas stedelijk aan het eind van de route, vlak bij het station.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“04_Nieuwer_ter_Aa_-_Woerden.gpx”
aantal downloads: 279  –  bestandsgrootte: 46 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 2f4b07727d1bc2fd1468b45444d041a6
SHA1: 63eb12c9eb3f5870881f1a416eedab9c348bc532
SHA256: 94bd06f334e0f02db3ba4a2767b679fa894897f6e64f2771fd9dbdf3c6bd9f39


Etappe overzicht:

etappe 1: Amsterdam - Weesp
etappe 2: Weesp - Kortenhoef
etappe 3: Kortenhoef - Nieuwer ter Aa
etappe 4: Nieuwer ter Aa - Woerden
etappe 5: Woerden - Oudewater
etappe 6: Oudewater - Schoonhoven
etappe 7: Schoonhoven - Nieuw Lekkerland
etappe 8: Nieuw Lekkerland - Dordrecht
etappe 9: Dordrecht - Dordrecht
etappe 10: Dordrecht - Numansdorp
etappe 11a: Numansdorp - Willemstad
etappe 11b: Willemstad - Dinteloord
etappe 12: Dinteloord - Steenbergen
etappe 13: Steenbergen - Bergen op ZoomBovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2016) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *