Mantgum: Twee Eenzame Torens

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Mantgum: Twee Eenzame Torens
provincie:Friesland
afstand:13.4 km
gelopen:Augustus 2014
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:53.12963, 5.71320
startpunt:
Vanaf station Mantgum volgt een fraaie route door het Friese landschap met overwegend graslanden en kleine dorpjes als Mantgum, Easterwierrum en Wiuwert. De aan de route gelegen twee eenzame torens zijn overgebleven van de toenmalige terpkerkjes van de buurtschappen Tsjerkebuorren en Skillaerd. De route gaat helaas grotendeels over asfalt en loopt zelfs een stuk parallel aan de N384. Het kleine, mooie, stukje over het kerkepad doet hopen dat er meer van deze paden volgen.... maar helaas, na het kerkepad loopt de route verder over asfalt. Het landschap, de dorpjes en de buurtschappen zijn mooi maar door het vele asfalt en de relatief drukke wegen valt de route toch een klein beetje tegen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Mantgum_-_Twee_Eenzame_Torens.gpx”
aantal downloads: 331  –  bestandsgrootte: 16 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 0af68feb83f28f1d7a4aa20f638ead0a
SHA1: af338fd8c7fe4441b233b25e8ef6aea4023db23d
SHA256: 68ed6a43ea736d224ea0fa21a5c6e7fd892257c65744d025d1a58dafb7c6ec61


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *