Arnhem: Malburgen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Arnhem: Malburgen
provincie:Gelderland
afstand:14.3 km
gelopen:December 2013
soort wandeling:Trage Paden
bron:Trage Paden ZV3
coördinaten start:51.96657, 5.86970
downloads: 1189 ( gpx: 1189 | kml: 0 )
Vandaag een route in mijn eigen "achtertuin" gelopen. Het plan was eigenlijk om in Duitsland te gaan wandelen maar de bus Nijmegen - Kleve rijdt niet op zondag (correctie, bus SB58 rijdt wel in het weekend maar wordt niet meegenomen door 9292.nl). Daarom gekozen voor een route dicht bij huis door de wijk Malburgen, natuurgebied Meinerswijk, de Stadsblokken langs de Rijn en een klein stukje door Huissen. Het zal aan de tijd van het jaar liggen maar de eerste 3 kilometers waren extreem modderig. Een paar honderd meter na de start verlaat je het asfalt en sta je in Meinerswijk tot je enkels in de modder (en koeienuitwerpselen). Er was eigenlijk geen doorkomen aan en ik was dan ook blij om ongeschonden Meinerswijk weer uit te lopen. Het stuk door de stadsblokken (langs de Rijn) was iets beter maar nog steeds erg nat. Halfverwege de John Frostbrug en de Andrej Sacharovbrug wordt het pad gelukkig beter. Een mooie route door voor mij grotendeels bekend terrein. Toch ook weer een paar paden mogen ontdekken waar ik nog niet eerder had gelopen. Echter de stad Arnhem is nooit ver weg en altijd in het zicht.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (3 beoordelingen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Laden...

Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, het is meer dan 10 jaar geleden dat wij deze route hebben gelopen. Er is een reële kans dat de situatie ter plaatse inmiddels is veranderd. Wij adviseren u om vooraf de actualiteit van deze route te controleren.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Arnhem: Malburgen”
aantal downloads: 1189  –  bestandsgrootte: 26,63 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: dc33a1007dde7dad60813bf67d74e005
SHA1: 6fbf46be81811defffd0710d085647d3e218f1f7
SHA256:9d864f037f1fc1a5d56ed54d6045173f64d95d4b0b3e9e81f71a6c52864576d0
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Arnhem_-_Malburgen.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *