Gaanderen: Bielheimerbeek

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Gaanderen: Bielheimerbeek
provincie:Gelderland
afstand:12.8 km
gelopen:Juli 2013
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:51.93079, 6.34845
startpunt:
Het eerste stuk loop je door Gaanderen, (goed oppassen op de onverharde stukken voor de ruim aanwezige hondenpoep) om daarna direct langs de Bielheimerbeek verder te gaan. Hier spreekt de route over "vooral in de zomer kan het met hoog gras wat lastig begaanbaar zijn", door de hoge ruigte is de op onderstaande kaart aangegeven "alternatieve" route zonder kapmes niet toegankelijk. Het noordelijke stuk langs de oude beekloop is een prachtig natuurgebied met vennetjes en beken. Het hierop aansluitende stuk aan de zuidkant van de Bielheimerbeek is door het hoge gras echter weer moeilijk begaanbaar. Geen route om met kinderen te lopen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (3 beoordelingen, gemiddeld: 4,33 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Gaanderen_-_Bielheimerbeek.gpx”
aantal downloads: 434  –  bestandsgrootte: 22 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 2bd191f49f7353a6775eeb9e7b5dc09a
SHA1: ac9aa66d9a914572806bf497222b87436db9cfc0
SHA256: 59c4172b6ca4d3e23a0b99b7712d82606ead329bb08388b15f9fd08047d8f308


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *