Nijkerk – Kruishaarderpad

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Nijkerk – Kruishaarderpad
provincie:Gelderland
afstand:14.8 km
gelopen:Februari 2015
soort wandeling:Klompenpad
bron:website: www.klompenpaden.nl
coördinaten start:52.22207, 5.49349
Dit klompenpad loopt vooral over bestaande paden. Alleen aan het begin van de route wordt 2x een weiland aangedaan. Het heeft de afgelopen dagen geregend en dat is goed te merken. De weilanden zijn nat (staan zelfs soms onder water) en de paden zijn modderig. Waterdichte schoenen zijn voor deze tocht aan te bevelen. De route loopt in het zuid-oosten van Nijkerk en gaat door een kleinschalig en zeer rustig gebied waar weilanden en bossen elkaar afwisselen. Het stukje door Nijkerk is saai en rommelig, het buitengebied maakt dit gelukkig ruimschoots goed. Echt een route voor in het voorjaar of in de zomen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Nijkerk_-_Kruishaarderpad.gpx”
aantal downloads: 309  –  bestandsgrootte: 19 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 386b96f035c552972983b85ac3b27a92
SHA1: 91b8469377d921b0adacefdc0ad387a8501388f7
SHA256: df7b6551ba09b416884e004e7b40ac353ff20accad26203638d82fab96b2ffc4


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *