Otterlo: Veluwse Woestijnen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Otterlo: Veluwse Woestijnen
provincie:Gelderland
afstand:20.2 km
gelopen:tussen 2003 en 2011 (geen exacte datum bekend)
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:52.09874, 5.77926
downloads: 1787 ( gpx: 1787 | kml: 0 )

geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (3 beoordelingen, gemiddeld: 3,67 uit 5)
Laden...


LET OP: Deze route is niet meer te lopen (afsluiting door hekwerk).


Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, het is meer dan 10 jaar geleden dat wij deze route hebben gelopen. Er is een reële kans dat de situatie ter plaatse inmiddels is veranderd. Wij adviseren u om vooraf de actualiteit van deze route te controleren.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Otterlo_-_Veluwse_Woestijnen.gpx”
aantal downloads: 1787  –  bestandsgrootte: 22,66 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 0d7ed1f1c84dfc9e27fc19e0b34fe2b4
SHA1: f1d6bf429e16ec4e0e60121969da97a130266095
SHA256:4a064edadd73791d68029451b0bba8afc100a57a31879702bc5ce8584f02d5bf
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Otterlo_-_Veluwse_Woestijnen.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in onbekend). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

8 gedachten over “Otterlo: Veluwse Woestijnen

 1. Beter is het om deze route van de website te halen. Op 25-3 geprobeerd deze route te lopen, je kunt nu nog maximaal een rondje van circa 5km lopen, erg teleurstellend.

  Na een kilometer of 2 kom je al een groot hek tegen en kun je niet verder en zul je met een boogje terug moeten.

  • Bedankt voor je reactie en aanvullende informatie. Er was in onderstaande reactie uit 2015 al sprake van het afsluiten van een deel van de route. Ik zal dit echter ook bovenaan deze wandeling melden.

 2. Binnenkort wordt het deel van de wandeling door het Otterlosche Zand afgesloten dat nu eigendom is van het natuurpark De Hoge Veluwe. Wanneer? Dat bepaalt het management van De Hoge Veluwe.

  • Ach, dat zou zonde zijn want dit is een hele mooie wandelroute. Sluiten ze dan het stuk tussen de N310 en het park?

 3. Deze wandeling was mooiste route van het jaar in 2008 toen ik deze route maakte voor destijds On Track, nu De Mooiste Routes; http://www.demooisteroutes.nl
  Je hebt een mooie site en bent handig met het integreren van OS-map in je site. Daar zou ik nou weer veel van kunnen leren denk ik.
  Kunnen we eens een afspraak maken? Vriendelijke Groet, Peter Werkhoven.

 4. We hebben de route in 2keer gelopen. Erg mooi.
  Per ongeluk heb ik bij de waardering 1 ster gegeven.
  Moeen er 5 zijn.

  • Bedankt voor je berichtje, fijn om te horen dat de route nog prima te lopen is. Ik heb je rating aangepast in 5 sterren.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *