Ressen: Park Lingezegen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Ressen: Park Lingezegen
provincie:Gelderland
afstand:12.1 km
gelopen:Maart 2015
soort wandeling:Trage Tochten
naam wandeling:null
bron:website: Trage Tochten
coördinaten start:51.88859, 5.87207
Prachtige route door boomgaarden, weilanden en de uiterwaarde, vooral het stuk langs de Waal is schitterend. De route loopt grotendeels over onverharde paden, op sommige stukken wordt aan nieuwe wandel/fietspaden gewerkt en kan het wat modderig zijn maar voor de overige stukken is de route prima beloopbaar. Omdat de route regelmatig net naast een verhard pad loopt (of bv onderlangs de dijk) adviseer ik om zowel met de routebeschrijving als de GPS track te gaan wandelen. Wij zijn de route gestart bij Landwinkel de Woerdt (gelijk boodschappen gedaan bij terugkomst) maar parkeren is ook mogelijk bij parkeerplaats Transferium Nijmegen Waalsprinter. De route wordt dan 2x 1 km langer. Wil je de route met het openbaar vervoer bereiken stap dan uit bij bushalte P+R Waalsprinter Nijmegen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (3 beoordelingen, gemiddeld: 3,67 uit 5)
Loading...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:

“Ressen_-_Park_Lingezegen.gpx” aantal downloads: 272  –  bestandsgrootte: 20 KB Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 0eda0c54010e09251c08474dc6f46150
SHA1: d50d5c92634741871589e0bf6d610fc87a7b2112
SHA256: 93db342d9341f29f092f3cebecfe81082959e5e934bbac10ef5666c130a54f07


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *