Rozendaal – Kasteel Rosendael en Rozendaelsche Veld

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Rozendaal – Kasteel Rosendael en Rozendaelsche Veld
provincie:Gelderland
afstand:9.7 km
gelopen:Mei 2014
soort wandeling:Rondwandeling
naam wandeling:null
bron:Wandelgids Zuid Veluwe
coördinaten start:52.00831, 5.96684
Aardige route over het Rozendaalsche Veld, wel jammer dat de eerste 2 km gelijk lopen aan de laatste 2 km. Dit was niet nodig geweest, er zijn in het gebied genoeg alternatieven aanwezig. De GPX track volgt aan de noordkant van de track niet geheel de wandelroute uit de gids (uitgave 1997). In de tussenliggende jaren zijn een aantal paden verdwenen waardoor een alternatief gezocht moest worden. Ook het op de kaart nog aanwezige bos op het Rozendaalsche Zand is intussen gekapt en veranderd in een zandvlakte. Hierdoor zijn de wandelpaden op dit stukje in het terrein ook niet meer zichtbaar. Een groot deel van de route op het Rozendaalsche Veld loopt langs de rand van het hondenlosloopgebied; helaas ook vandaag weer een dame tegengekomen welke haar loslopende hond niet onder controle had en haar viervoeter luid stond te commanderen terwijl het beest probeerde tegen mij op te springen. Je zult begrijpen dat ik daar niet vriendelijker van wordt. Heb je jouw hond niet onder controle houd deze dan gewoon aangelijnd en val er geen wandelaars mee lastig.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (3 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Loading...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:

“Rozendaal_-_Kasteel_Rosendael_en_Rozendaelsche_Veld.gpx” aantal downloads: 361  –  bestandsgrootte: 15 KB Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: a437341ec44f18157fe3ffec369a93aa
SHA1: 368b2d2e35c16df86da05e526115872a1b9b1d12
SHA256: 36265d253be24787a41a33a72c005af0cc656f5a99363277fcbff41fe9954777


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *