Rozendaal: Kasteel Rosendael en Rozendaelsche Veld

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Rozendaal: Kasteel Rosendael en Rozendaelsche Veld
provincie:Gelderland
afstand:9.7 km
gelopen:Mei 2014
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Zuid Veluwe
coördinaten start:52.00831, 5.96684
downloads: 1256 ( gpx: 1256 | kml: 0 )
Aardige route over het Rozendaalsche Veld, wel jammer dat de eerste 2 km gelijk lopen aan de laatste 2 km. Dit was niet nodig geweest, er zijn in het gebied genoeg alternatieven aanwezig. De GPX track volgt aan de noordkant van de track niet geheel de wandelroute uit de gids (uitgave 1997). In de tussenliggende jaren zijn een aantal paden verdwenen waardoor een alternatief gezocht moest worden. Ook het op de kaart nog aanwezige bos op het Rozendaalsche Zand is intussen gekapt en veranderd in een zandvlakte. Hierdoor zijn de wandelpaden op dit stukje in het terrein ook niet meer zichtbaar. Een groot deel van de route op het Rozendaalsche Veld loopt langs de rand van het hondenlosloopgebied; helaas ook vandaag weer een dame tegengekomen welke haar loslopende hond niet onder controle had en haar viervoeter luid stond te commanderen terwijl het beest probeerde tegen mij op te springen. Je zult begrijpen dat ik daar niet vriendelijker van wordt. Heb je jouw hond niet onder controle houd deze dan gewoon aangelijnd en val er geen wandelaars mee lastig.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (3 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, het is meer dan 10 jaar geleden dat wij deze route hebben gelopen. Er is een reële kans dat de situatie ter plaatse inmiddels is veranderd. Wij adviseren u om vooraf de actualiteit van deze route te controleren.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Rozendaal_-_Kasteel_Rosendael_en_Rozendaelsche_Veld.gpx”
aantal downloads: 1256  –  bestandsgrootte: 15,20 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: a437341ec44f18157fe3ffec369a93aa
SHA1: 368b2d2e35c16df86da05e526115872a1b9b1d12
SHA256:36265d253be24787a41a33a72c005af0cc656f5a99363277fcbff41fe9954777
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Rozendaal_-_Kasteel_Rosendael_en_Rozendaelsche_Veld.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *