Uddel: Kroondomeinen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Uddel: Kroondomeinen
provincie:Gelderland
afstand:13.0 km
gelopen:Maart 2011
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:52.25308, 5.80624
downloads: 1830 ( gpx: 1828 | kml: 2 )

geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (9 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...


LET OP: Deze route is deels gewijzigd. Volg, daar waar de GPX track afwijkt van de markering de routepaaltjes.


Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, het is meer dan 13 jaar geleden dat wij deze route hebben gelopen. Er is een reële kans dat de situatie ter plaatse inmiddels is veranderd. Wij adviseren u om vooraf de actualiteit van deze route te controleren.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Uddel_-_Kroondomeinen.gpx”
aantal downloads: 1828  –  bestandsgrootte: 9,37 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 9414563d33c77e7a5d4e1b932dfba1dc
SHA1: 81aa41907b1074b4e1dfb76ee7f2bd5b25617c43
SHA256:a1bfe0b5ba48a492d7e8bc0189e145d62d197011049157fba07b9f94b83fac69
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Uddel_-_Kroondomeinen.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2011). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

8 gedachten over “Uddel: Kroondomeinen

 1. Vandaag de GPX route gelopen.
  Het ging heel lang gelijk op met de blanco-palenroute, maar op een km of 4 voor het einde ging de blanco-palenroute links af en liep de GPS door. Omdat wij de Garmin aan het testen waren hebben wij de GPX route gevolgd.
  Het advies is waar de GPS afwijkt toch de uitgezette blanco-palenroute te volgen, want wij zijn dwars door een rustgebied voor het wild lopen exact op de GPS route.

  Gebruikte GPS Garmin Oregon 300 en backup een Samsung Note 9 met de app Traclia
  die beide volledig overeen kwamen. Het lag dus niet aan de Garmin.

  Verder was het een mooie tocht.

  • Bedankt voor jullie feedback. Deze route is al weer in 2011 door mij gelopen. Er bestaat altijd een kans dat gebieden anders worden ingericht en dat een gebied wat eerst vrij toegankelijk was nu dient als rustgebied. Naast het volgen van de route op de GPS is het raadzaam om tijdens de wandeling ook goed op de borden te letten.

   • Het was geen kritiek! Het is een update aanvulling/aanvulling waarmee de volgende wandelaar zijn/haar voordeel kan doen.

    Het was voor onze de eerste wandeling van je site en zeker niet de laatste.
    Blij dat we hem hebben gevonden. Staat bij onze favorieten!

    • Het is, zoals je zelf al aangeeft, fijn dat andere wandelaars nu weten dat deze route niet meer correct is. Vandaar ook dat ik aangeef “Bedankt voor jullie feedback”. Ik krijg vaker dit soort melding door en geef dit ook steeds netjes aan op de website. Ik zie dat zeker niet als kritiek. Ik zal bij deze wandeling dadelijk een aanvulling plaatsen. Veel wandelplezier!

 2. Leuke wandeling, trouwens ook aangegeven met paaltjes. Vanaf de P was het voor mijn GPS eerst even zoeken: hij werd wellicht in de war gebracht agv het dubbele stukje . Voor de rest prima!

 3. Afgelopen zondag hebben wij deze (gedownload) route gelopen. Het startpunt is wat onduidelijk, mede omdat er een foto van het Aardhuis bij het startpunt staat. Wij waren niet de eerste lopers (volgens medewerkers van Aardhuis) die er vanuit gingen dat het startpunt Aardhuis zou zijn. Zij hebben ons precies verteld waar we zouden moeten starten. OK dat is allemaal goed gegaan, het was goed beschreven hoe we moesten lopen, maar ….. na het wildweitje is het misgegaan. Er staat op de kruising linksaf: de eerste keer linksaf liepen we tegen een hoog hek/gaas-werk aan, daarna de volgende linksaf en dat was ook niet goed want het sloot niet meer aan met de route. Erg jammer, want de route was echt de moeite waard. Volgens ons zou het ” rechtsaf ” moeten zijn.
  Graag uw reactie.

  • Dit moet je mij toch even uitleggen hoor, ik bied op mijn site geen routebeschrijving aan, alleen een GPS track van deze route. Het startpunt is idd niet het Aardhuis maar de parkeerplaats aan de Aardhuisweg, zie ook het gele vlaggetje op bovenstaande kaart (een foto van het startpunt cq. het Aardhuis geef ik overigens ook niet op deze site). Misschien een tip om bovenstaande door te geven aan diegene die de routebeschrijving gemaakt hebben?

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *