Vorden – Almen: Landgoed Enzerinck en het Warkensche Veld

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Vorden – Almen: Landgoed Enzerinck en het Warkensche Veld
provincie:Gelderland
afstand:8.9 km
gelopen:Mei 2014
soort wandeling:Niet Rondwandeling
naam wandeling:null
bron:Wandelgids Achterhoek en Liemers
coördinaten start:52.10719, 6.31754
Zeer rustige route door het bosrijke gebied tussen Vorden en Almen. Het duurt even voordat je de laatste bebouwing van Vorden achter je hebt gelaten maar dan loop je ook gelijk Landgoed Enzerinck op. Vanaf het landgoed gaat de route verder door het bos, dit bos kenmerkt zich jammer genoeg door vele rechte paden waardoor de route enigzins eentonig is. Aan het einde van de route steek je het riviertje de Berkel nog over om vervolgens het dorpje Almen binnen te lopen. De in de wandelgids vermelde blauw-groene markering is al jaren geleden verdwenen
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (4 beoordelingen, gemiddeld: 3,75 uit 5)
Loading...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:

“Vorden_-_Almen_-_Landgoed_Enzerinck_en_het_Warkensche_Veld.gpx” aantal downloads: 308  –  bestandsgrootte: 9 KB Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: a97db1a37e1d15ff69956ce7ab6a2682
SHA1: a0de74f34d1f890145e06dfc8ab0608a2d4f9b2a
SHA256: 6b541a32936fd35f6371a91edb5cf6e8764a06704738fa8ada90879a2de6b604


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *