Wolfheze: Molenbeeksepad

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Wolfheze: Molenbeeksepad
provincie:Gelderland
afstand:16.8 km
gelopen:Juli 2012
soort wandeling:Klompenpad
bron:website: www.klompenpaden.nl
coördinaten start:52.00567, 5.79110

geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (beoordeel deze route door op de juiste ster te klikken: bv voor 4 sterren klik je direct op de 4e ster)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Wolfheze_-_Klompenpad.gpx”
aantal downloads: 502  –  bestandsgrootte: 16 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 49a460e3efab69595a64c8107df22ea1
SHA1: cc0e63666231f0726edcd7d5fff924fb68f0dccd
SHA256: 1a5ee0cd38cc997dc6bfd953145b259c27afb318d51007e76dac7b4b1927f102


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2012) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

4 gedachten over “Wolfheze: Molenbeeksepad

  1. leuke site om te bekijken. afgelopen week de gpx-file van het molenbeeksepad gedownload en gebruikt. klasse wandeling!!!

    • Fijn om te horen dat de wandeling goed is bevallen. Ik vind het molenbeeksepad zonder GPS zelf lastig te lopen (ik kon niet alle markeringen vinden). Kijk rustig verder op deze site, er zijn nog veel meer mooie routes te vinden.

    • Leuk dat je de site nu al ontdekt heb, de komende dagen worden er nog veel meer tracks gepost. Veel plezier met het lopen van het Molenbeeksepad. Bedankt voor je berichtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *