Zaltbommel: Waal en Waard

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Zaltbommel: Waal en Waard
provincie:Gelderland
afstand:16.4 km
gelopen:Oktober 2013
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: ontrack.nl
coördinaten start:51.80650, 5.26315
startpunt:
De routebeschrijving had ik al bijna een jaar geleden gedownload en ik had dan ook hoge verwachtingen van deze route. In Zaltbommel hebben we al meer gelopen (o.a. route Culemborg - Zaltbommel) en het oude centrum is erg mooi om te zien. Deze route start dan ook met een rondwandeling door dit oude centrum. Culemborg verlaat je aan de zuid-west zijde om vervolgens richting Bruchem en Kerkwijk te lopen. Op zich een aardige omgeving maar de gehele route loop je over asfalt langs lintbebouwing. Een stukje natuur of een paar honderd meter zonder huizen kom je op deze route niet tegen, jammer. Wel opvallend veel vriendelijke mensen, rondom Bruchem en Kerkwijk groet iedereen je, ook als ze je van achteren voorbij fietsen. Een speciale vermelding krijgt de vriendelijke mevrouw wonende aan de Ottersdam in Bruchem die, terwijl ze in de tuin aan het werk was, ons spontaan uitnodigd voor een glas vers geperste, onbespoten appelsap uit eigen tuin. Dit soort kleine ontmoetingen maken het wandelen extra leuk.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Zaltbommel_-_Waal_en_Waard.gpx”
aantal downloads: 370  –  bestandsgrootte: 27 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: b94590ed5cada802e9b19bf5cb163dc2
SHA1: 740ab1a1d49c1e31fc598c7900b545683446b655
SHA256: 2b9ac946de746a37ecbcdd1bd1907523bb063465c0928592a1d0cb1acadaf9db


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *