Zaltbommel: Waal en Waard

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Zaltbommel: Waal en Waard
provincie:Gelderland
afstand:16.4 km
gelopen:Oktober 2013
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: ontrack.nl
coördinaten start:51.80650, 5.26315
downloads: 1595 ( gpx: 1595 | kml: 0 )
De routebeschrijving had ik al bijna een jaar geleden gedownload en ik had dan ook hoge verwachtingen van deze route. In Zaltbommel hebben we al meer gelopen (o.a. route Culemborg - Zaltbommel) en het oude centrum is erg mooi om te zien. Deze route start dan ook met een rondwandeling door dit oude centrum. Culemborg verlaat je aan de zuid-west zijde om vervolgens richting Bruchem en Kerkwijk te lopen. Op zich een aardige omgeving maar de gehele route loop je over asfalt langs lintbebouwing. Een stukje natuur of een paar honderd meter zonder huizen kom je op deze route niet tegen, jammer. Wel opvallend veel vriendelijke mensen, rondom Bruchem en Kerkwijk groet iedereen je, ook als ze je van achteren voorbij fietsen. Een speciale vermelding krijgt de vriendelijke mevrouw wonende aan de Ottersdam in Bruchem die, terwijl ze in de tuin aan het werk was, ons spontaan uitnodigd voor een glas vers geperste, onbespoten appelsap uit eigen tuin. Dit soort kleine ontmoetingen maken het wandelen extra leuk.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Laden...

Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, het is meer dan 10 jaar geleden dat wij deze route hebben gelopen. Er is een reële kans dat de situatie ter plaatse inmiddels is veranderd. Wij adviseren u om vooraf de actualiteit van deze route te controleren.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Zaltbommel_-_Waal_en_Waard.gpx”
aantal downloads: 1595  –  bestandsgrootte: 27,49 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: b94590ed5cada802e9b19bf5cb163dc2
SHA1: 740ab1a1d49c1e31fc598c7900b545683446b655
SHA256:2b9ac946de746a37ecbcdd1bd1907523bb063465c0928592a1d0cb1acadaf9db
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Zaltbommel_-_Waal_en_Waard.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *