Gemeentegrens Arnhem: Groenendaal – Arnhem ’s Koonings Jaght

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Gemeentegrens Arnhem: Groenendaal – Arnhem ’s Koonings Jaght
provincie:Gelderland
afstand:15.6 km
gelopen:Augustus 2021
soort wandeling:Niet Rondwandeling
coördinaten start:52.08114, 5.94788
startpunt:parkeerplaats nabij Groenendaal 2, 7371 TB Loenen
downloads: 569 ( gpx: 569 | kml: 0 )
Deze etappe vergde de nodige voorbereiding. Grote delen van de gemeentegrens Arnhem zijn in dit gebied niet toegankelijk. Vliegveld Deelen, militaire kazernes en Nationaal Park De Hoge Veluwe hebben grote delen van dit gebied afgezet met hekwerken. Daarnaast is er in Groenendaal geen mogelijkheid voor openbaar vervoer.

De route begint echter met een fraai stuk door het Deelerwoud. Zeker aan de kant van de A50 is het bos zeer divers en de eerste kilometer komen we al gelijk een rot (groep) wilde zwijnen tegen. Aan het einde van het bos kiezen we er bewust voor om niet over de N804 te lopen, in plaats daarvan lopen we over militair oefenterrein Arnhemse Heide. Vervolgens kunnen we niet anders dan het volgen van de N311. Na een kilometer kunnen we echter de weg oversteken en de bossen van Zonheuvel inlopen. Een voor ons nog onbekend gebied. Vanuit Zonheuvel loopt de route verder over landgoed 't Heuvelink tot we tegen de ingang van park De Hoge Veluwe aanbotsen. Hier hebben we geen andere keuze dan de laatste vier kilometer over het fietspad langs de N311 naar het eindpunt te lopen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

Voor deze etappe hebben we eerst onze fietsen naar het terrein van zorglocatie 's Koonings Jaght gebracht om vervolgens met de auto door te rijden naar de parkeerplaats bij Groenendaal. Na het lopen van deze etappe zijn we weer terug gefietst naar onze auto in Groenendaal.

Wil je voor deze etappe geheel met openbaar vervoer reizen dan kun je gebruik maken van bushalte Woeste Hoeve aan de Arnhemse Weg in Beekbergen. Vanaf hier is het ongeveer 6 kilometer lopen naar het startpunt in Groenendaal.download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “GemeentegrensArnhem_4_Groenendaal_-_Arnhem_s_Koonings_Jaght_-_15.6_km.gpx”
aantal downloads: 569  –  bestandsgrootte: 30,26 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 46172c79db77086b9fe77d54af89a980
SHA1: be526a1b77ef13c16bf9c2a8ddb28a1b70b013ec
SHA256:8364847af6b91298332fd6ed001f17e671a2682f806d9c321519124bfacc1b01
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “GemeentegrensArnhem_4_Groenendaal_-_Arnhem_s_Koonings_Jaght_-_15.6_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *