Gendringen – Anholt (D) – Gendringen – Landfort en Wasserburg

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Gendringen – Anholt (D) – Gendringen – Landfort en Wasserburg
provincie:Gelderland
afstand:14.3 km
gelopen:Maart 2016
soort wandeling:Trage Tochten
bron:website: Wandelzoekpagina
coördinaten start:51.87284, 6.37745
downloads: 1145 ( gpx: 1145 | kml: 0 )
Deze tocht van Gendrigen naar het Duitse Anholt en vervolgens weer terug naar Gendringen hadden wij al eens eerder gelopen als onderdeel van een langere rondwandeling (ook op deze site te downloaden). De gehele route loopt langs rustige wegen, deels onverhard, over de grens tussen Nederland en Duitsland. Vanuit Gendringen loopt de route richting Huize Landfort, daar wordt de grens overgestoken en loopt de route naar Anholt. Vanuit Anholt een klein stukje doorgaande weg om daarna af te slaan naar een rustige bomenlaan richting Hardenberg. Vanuit daar is het nog een klein stukje terug naar Gendringen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, wij hebben vernomen dat deze route in verband met een wegafsluiting bij Haus Hardenberg helaas niet meer te bewandelen is.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Gendringen_-_Anholt_(D)_-_Gendringen_-_Landfort_en_Wasserburg.gpx”
aantal downloads: 1145  –  bestandsgrootte: 17,27 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: ae11247f6b6518244b86f9c8d4cf70d4
SHA1: b46496185d09d5588642e59a74700589ac06e60b
SHA256:2a48a9c1d22c85c207e42aca64b2f3424078558b23fce5b5181f20ec494bf22a
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Gendringen_-_Anholt_(D)_-_Gendringen_-_Landfort_en_Wasserburg.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2016). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

2 gedachten over “Gendringen – Anholt (D) – Gendringen – Landfort en Wasserburg

  1. Gisteren wilden wij deze wandeling maken, maar helaas kun je niet meer langs het huis Hardenberg. Dat is afgesloten.

    • Beste Hanneke, bedankt voor deze melding. Jammer om te horen dat Haus Hardenberg afgesloten is. Hebben jullie een alternatief rond Haus Hardenberg kunnen vinden?

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *