Gendringen – Anholt (D) – Gendringen – Landfort en Wasserburg

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Gendringen – Anholt (D) – Gendringen – Landfort en Wasserburg
provincie:Gelderland
afstand:14.3 km
gelopen:Maart 2016
soort wandeling:Trage Tochten
bron:website: Wandelzoekpagina
coördinaten start:51.87284, 6.37745
startpunt:
Deze tocht van Gendrigen naar het Duitse Anholt en vervolgens weer terug naar Gendringen hadden wij al eens eerder gelopen als onderdeel van een langere rondwandeling (ook op deze site te downloaden). De gehele route loopt langs rustige wegen, deels onverhard, over de grens tussen Nederland en Duitsland. Vanuit Gendringen loopt de route richting Huize Landfort, daar wordt de grens overgestoken en loopt de route naar Anholt. Vanuit Anholt een klein stukje doorgaande weg om daarna af te slaan naar een rustige bomenlaan richting Hardenberg. Vanuit daar is het nog een klein stukje terug naar Gendringen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...


LET OP: Deze route is niet meer te lopen (afsluiting Haus Hardenberg).


download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Gendringen_-_Anholt_(D)_-_Gendringen_-_Landfort_en_Wasserburg.gpx”
aantal downloads: 223  –  bestandsgrootte: 17 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: ae11247f6b6518244b86f9c8d4cf70d4
SHA1: b46496185d09d5588642e59a74700589ac06e60b
SHA256: 2a48a9c1d22c85c207e42aca64b2f3424078558b23fce5b5181f20ec494bf22a


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2016) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

2 gedachten over “Gendringen – Anholt (D) – Gendringen – Landfort en Wasserburg

  1. Gisteren wilden wij deze wandeling maken, maar helaas kun je niet meer langs het huis Hardenberg. Dat is afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *