Gennep: Niers

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Gennep: Niers
provincie:Limburg
afstand:8.1 km
gelopen:Augustus 2019
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.70163, 5.96767
startpunt:
Deze route stond al lang op mijn wandellijstje. Na meerdere wandelingen langs de Niers in Duitsland gelopen te hebben is het nu tijd voor deze Niers-wandeling vanuit Gennep. Helaas maakt de wandeling mijn hoge verwachtingen niet waar. Direct na Gennep volgen we de graslanden door het stroomgebied van de Niers. Hier moet je zelf je pad zien te vinden en na een kleine kilometer lopen we tegen een afrastering aan en worden we terug gedwongen richting de dijk. Hier lopen we aan de rand langs Ottersum om vervolgens langs 2 drukke wegen richting het bos te gaan. Na het bos komen we weer uit bij de Niers en volgen we dit riviertje over de dijk.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Gennep_-_Niers.gpx”
aantal downloads: 48  –  bestandsgrootte: 20 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: d9404644af4a880cdc1127d6fd2f985c
SHA1: 4be07e61ea26de02ff3105b598fd68e91c3b4ca7
SHA256: c2eaf49565d4f05ede9f64b02aa11696dcb6e183b3c977758aa126a2520561b1


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2019) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *