Airbornepad etappe 3a: Waalre – Son en Breugel

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Airbornepad etappe 3a: Waalre – Son en Breugel
provincie:Noord-Brabant
afstand:20.7 km
gelopen:Mei 2024
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Airbornepad
etappe nummer:3.1e etappe
bron:website: www.olat.nl
coördinaten start:51.40505, 5.46187
startpunt:Bushalte Dirck van Hornelaan, Waalre (Aalst)
downloads: 78 ( gpx: 78 | kml: 0 )
De 3e etappe van het Airbornepad bestaande uit deze hoofdroute welke via de oostzijde van Eindhoven loopt en een alternatieve route welke grotendeels via de westzijde van Eindhoven loopt. Had ik de vorige etappe al wat last van hoogwater, voor deze etappe waren maar liefst 7 omleidingen nodig. Grote delen van de route zijn door de hooge waterstand in de Dommel volledig onder water gelopen en het pad over de TU/e campus is door een bouwhek versperd. Dit laatste staat netjes in de wijzigingen van het Airbornepad opgenomen maar het blijft jammer dat Universiteit Eindhoven en aannemer Heijmans het nodig vinden om deze doorgaande wandelroute tijdelijk met bouwhekken te versperren.

Al na een paar honderd meter krijg ik last van ondergelopen paden. Het pad langs volkstuinvereniging Groen Gennep is nauwelijks beloopbaar en iets verderop staat het pad zo ver onder water dat omlopen de enigste mogelijkheid is. Als na twee kilometer het pad langs de Tongelreep bereikt wordt staat deze ook hier volledig en kniediep onder water. Omlopen is de enigste optie. De overige paden tot aan de centrumring zijn modderig en hier en daar is een klein stukje omlopen nodig. In het centrum aangekomen zijn de paden weer goed beloopbaar echter de markeringen zijn hier en daar niet langer terug te vinden.

Ook na het kruisen van de spoorbaan ontbreken de meeste markeringen. Iets verderop loop ik vast op het hierboven al beschreven bouwhek. Teruglopen en een alternatief zoeken is de enigste optie. Als verderop de Dommel wordt bereikt is het eerste stuk modderig maar lukt het nog redelijk om het pad te volgen. Echter na het kruisen van de Sterrenlaan is er wederom geen doorkomen meer aan. Ook hier zijn grote delen van de paden veranderd in kniediepe sloten. Er zit niets anders op dan ook hier weer alternatieven te zoeken. Regelmatig probeer ik via een zijpad weer de eigenlijke route op te pikken maar telkens loop ik tegen volledig ondergelopen wandelpaden aan. Een uur later dan gepland en na ruim drieentwintig kilometer (door het vele vastlopen is de route flink langer geworden) bereik ik het eindpunt in Son en Breugel.

Vermoedelijk zijn de paden langs de Tongelreep en de Dommel prachtige wandelpaden maar ik heb er door de hoge waterstand van beide riviertjes helaas vrijwel niets van mogen aanschouwen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

Zoals ik de voorgaande twee etappen al merkte is reizen met het openbaar vervoer ten zuiden van Eindhoven vaak niet mogelijk. Ook de bushalte Dirck van Hornelaan vlakbij het startpunt is in het weekend en op feestdagen niet bereikbaar. Als alternatief verwijst de reisplanner naar bushalte Ansbalduslaan te Waalre, ongeveer anderhalve kilometer van het startpunt gelegen. Zelf kies ik er voor om vanaf het eindpunt eerst de bus naar het treinstation te nemen en daar over te stappen op de bus naar bushalte Burgemeester Mollaan. Vandaar is het ook ongeveer anderhalve kilometer lopen naar het startpunt. Daar de reis vanaf mijn woonplaats er anderhalf uur langer over doet dan de auto reis ik naar Eindhoven met laatstgenoemde en parkeer ik deze net als de voorgaande etappe achteraan in de Resedalaan.download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Airbornepad_etappe_3a_-_Waalre_-_Son_en_Breugel_-_20.7_km.gpx”
aantal downloads: 78  –  bestandsgrootte: 111,86 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: c60468a3e549ad4609abd223c69befd6
SHA1: 1dcc869afabb4b48e38ccf9d6fc16d902714d882
SHA256:4b573bade3d7e602147f780111d3e743da06efa95cdbd6814028d50ecfb100b9
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Airbornepad_etappe_3a_-_Waalre_-_Son_en_Breugel_-_20.7_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Etappe overzicht:

Belgie:
etappe 1: Lommel (B) - Valkenswaard - 22.6 km

Nederland:
etappe 2: Valkenswaard - Waalre - 22.3 km
etappe 3a: Waalre - Son en Breugel - 20.7 km
etappe 3b: Eindhoven – Best
etappe 4: niet beschikbaar
etappe 5: niet beschikbaar
etappe 6: niet beschikbaar
etappe 7: niet beschikbaar
etappe 8: niet beschikbaar
etappe 9: niet beschikbaar
etappe 10: niet beschikbaar
etappe 11: niet beschikbaar
etappe 12: niet beschikbaar
etappe 13: niet beschikbaar
etappe 14: niet beschikbaar
etappe 15: niet beschikbaar


Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2024). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Marikenpad: Haaren – Tilburg

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Marikenpad: Haaren – Tilburg
provincie:Noord-Brabant
afstand:14.4 km
gelopen:Mei 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Marikenpad
etappe nummer:6e etappe
bron:website: www.marikenpad.nl
coördinaten start:51.60177, 5.22671
startpunt:Bushalte Mgr. Bekkersplein, Monseigneur Bekkersplein 2, 5076 Haaren
downloads: 822 ( gpx: 820 | kml: 2 )
Na het verlaten van Haaren gaat de route over een onverhard pad langs percelen planten van diverse kwekerijen. Zo wandel je al snel het plaatsje Oisterwijk in. Hier volg je grotendeels de winkel- cq. horecastraat waar regelmatig het trottoit door de vele terrasjes wordt versperd. De eerste kilometers na Oisterwijk loop je over het fietspad naast een (rustige maar kaarsrechte) doorgaande weg. Na het passeren van de A65 en de N261 loopt de route even een stukje over onverharde paden om daarna Tilburg aan te doen. De eerste kilometer van Tilburg is nog fraai maar daarna volgt de onvermijdelijke winkelstraat. Na het verlaten van het centrum gaat de route verder door een buurt waar de coffeeshops goede zaken doen en er voor bijna ieder land ter wereld wel een eettoko aanwezig lijkt te zijn.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “06_-_Haaren_-_Tilburg_-_14.4_km.gpx”
aantal downloads: 820  –  bestandsgrootte: 35,94 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 3b4db729f52ab2b66fd290dd1ac6d15b
SHA1: abe035db636c3e3eb1e6ef0a9a9ce3364d5e4f12
SHA256:f6bc3f353b94f2f61916f9648c05662a03536a24d25c5392e43cf8c90b5c3793
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “06_-_Haaren_-_Tilburg_-_14.4_km.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Etappe overzicht:

etappe 1: Nijmegen - Nederasselt
etappe 2: Nederasselt - Schaijk
etappe 3: Schaijk - Geffen
etappe 4: Geffen - 's Hertogenbosch
etappe 4: alternatief Heesch - 's Hertogenbosch
etappe 5: 's Hertogenbosch - Haaren
etappe 6: Haaren - Tilburg
etappe 7: Tilburg - Baarle-Nassau
etappe 7: alternatief Tilburg - Baarle-Nassau
etappe 8: Baarle-Nassau - Hoogstraten
etappe 9: Hoogstraten - Brecht
etappe 10: Brecht - Schoten
etappe 11: Schoten - Antwerpen

Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2022). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Overlangel: Hertogswetering en Keent

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Overlangel: Hertogswetering en Keent
provincie:Noord-Brabant
afstand:11.4 km
gelopen:Februari 2022
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: www.routeyou.com
coördinaten start:51.77770, 5.67933
startpunt:parkeerplaats splitsing Maasdijk en Keentseweg
downloads: 677 ( gpx: 677 | kml: 0 )
Een aardige route langs en over het (eiland) Keent en langs de Hertogswetering. Vanaf de start loopt de route eerst door het rustige plaatsje Overlangel om daarna over de Oude Graafsestraat richting de Hertogswetering te gaan. Dit is even een vervelend stukje met aan de ene kant een mooi uitzicht over de oude maasarm en het eiland Keent maar met tevens redelijk wat autoverkeer. Na zo'n drie kilometer wordt het asfalt verlaten en gaat de route verder over een rustig graspad lang de wetering. We blijven deze wetering volgen tot aan het plaatsje Velp (NB) om daarna, via dit plaatsje door te steken naar de Mars- en Wijthdijk. Langs deze autoluwe dijk zetten we de route voort naar de ingang van het eiland Keent. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hier wat teleurgesteld was. Vooraf had ik op de websites van het Brabants Landschap en de Maashorst gelezen dat het eiland door natuur omgeven is maar tijdens deze wandeling merk je daar weinig van. De gehele route loopt over (doorgaande) paden met aan beide zijden hekwerken en afrasteringen. Op het vermoedelijk extensief beheer van de graslanden na is er weinig natuurlijks aan deze aaneenschakeling van afgerasterde percelen. Ik had het eiland een stuk natuurlijker voorgesteld.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Overlangel_-_Hertogswetering_en_Keent_-_11.4_km.gpx”
aantal downloads: 677  –  bestandsgrootte: 30,15 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 686ba15ad8af3c3ee674dddb2e004657
SHA1: 6bd30ab898ec376a4f19898e52fadf8880b89acd
SHA256:c1f10201cc28237d694a38e55b081b5b8a1b8d4729484557201e4561a7a86b72
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Overlangel_-_Hertogswetering_en_Keent_-_11.4_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2022). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Noord-Brabant


Op deze pagina vindt u een overzicht van mijn gelopen wandelroutes in de provincie Noord-Brabant. Om de pagina overzichtelijk te houden is een onderverdeling gemaakt in de afstanden 5-10 / 11-20 en 21-40 km. Is een bepaalde afstandscategorie op deze pagina niet aanwezig dan zijn er door mij nog geen wandelingen met deze afstand gemaakt.

Er zijn voor de provincie Noord-Brabant in totaal 100 wandelingen aanwezig.

snel naar wandelroutes in Noord-Brabant van 1 tot/met 10 km (21 wandelingen aanwezig)
snel naar wandelroutes in Noord-Brabant van 11 tot/met 20 km (67 wandelingen aanwezig)
snel naar wandelroutes in Noord-Brabant van 21 tot/met 40 km (12 wandelingen aanwezig)

Noord-Brabant 1-10 km

In de categorie 1 tot en met 10 km zijn 21 wandelingen aanwezig.
snel naar wandelroutes in Noord-Brabant van 11 tot/met 20 km (67 wandelingen aanwezig)
snel naar wandelroutes in Noord-Brabant van 21 tot/met 40 km (12 wandelingen aanwezig)

Beugen: De Vilt
afstand:8.0 km
gelopen:Januari 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Drunen: Wandelroute Fellenoord
afstand:5.9 km
gelopen:December 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Gassel: Kraaijenbergse Plassen en Gasselse Bos
afstand:10.9 km
gelopen:Mei 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Haren: Groenendijk en Haren
afstand:8.3 km
gelopen:November 2020
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Langenboom: Langenboomse Bossen en De Kuilen
afstand:9.6 km
gelopen:Januari 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Lepelstraat: Laarzenpad Halsters Laag
afstand:4.1 km
gelopen:Augustus 2022
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Loo: Hoog en nat
afstand:6.5 km
gelopen:Maart 2022
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Maliskamp: Hooge Heide en Weteringroute
afstand:10.5 km
gelopen:Maart 2022
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Mariapad: Megen – Teeffelen
afstand:10.8 km
gelopen:April 2012
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Meerdaagse Wandelroute: Mariapad
etappe nummer:4e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Megen: Maasakkertocht
afstand:9.8 km
gelopen:Augustus 2015
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Milheeze: De Stippelberg
afstand:5.0 km
gelopen:Januari 2024
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Nistelrode: Bomenroute
afstand:4.1 km
gelopen:December 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Nistelrode: Boswachterspad Kanonsbergroute
afstand:8.4 km
gelopen:Maart 2022
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Nistelrode: De Mortel
afstand:7.4 km
gelopen:December 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Oisterwijk: Bossen en vennen
afstand:9.4 km
gelopen:April 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Pelgrimspad: Den Bosch – Vught – Den Bosch
afstand:8.5 km
gelopen:November 2012
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 7: Pelgrimspad
etappe nummer:9.1e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Rijsbergen: Natuurgebied de Pannenhoef
afstand:7.6 km
gelopen:Juli 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Schijndel: Wijboschbroek
afstand:5.2 km
gelopen:November 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Sint-Michielsgestel: Landgoed Haanwijk en De Pettelaar
afstand:10.1 km
gelopen:December 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Strijbeek: Smokkelroute
afstand:8.3 km
gelopen:Oktober 2017
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Vorstenbosch: De Bedarfsche Bergen
afstand:7.2 km
gelopen:December 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze routeNoord-Brabant 11-20 km

In de categorie 11 tot en met 20 km zijn 67 wandelingen aanwezig.
snel naar wandelroutes in Noord-Brabant van 1 tot/met 10 km (21 wandelingen aanwezig)
snel naar wandelroutes in Noord-Brabant van 21 tot/met 40 km (12 wandelingen aanwezig)

’s Hertogenbosch: Lunetten, IJzeren Man en Moerputten
afstand:15.8 km
gelopen:Juni 2013
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Achtmaal: Koepelroute
afstand:13.7 km
gelopen:September 2015
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Airbornepad etappe 3a: Waalre – Son en Breugel
afstand:20.7 km
gelopen:Mei 2024
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Airbornepad
etappe nummer:3.1e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Berghem – rondwandeling Herperduin
afstand:11.9 km
gelopen:Juni 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Berghem: Herpenduinen
afstand:13.0 km
gelopen:Januari 2012
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Best – Boxtel: Hart van het Groene Woud
afstand:14.6 km
gelopen:Mei 2019
soort wandeling:NS Wandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Boxmeer – Vierlingsbeek: NS wandeling Maasheggen
afstand:13.7 km
gelopen:Oktober 2012
soort wandeling:NS Wandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Elsendorp: De Krim – De Sijp en Cleefswit
afstand:15.2 km
gelopen:April 2015
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Escharen
afstand:16.0 km
gelopen:Maart 2011
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Escharen: Graafse Raam en Tongelaar
afstand:14.7 km
gelopen:Juli 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Floris V Pad: Dinteloord – Steenbergen
afstand:20.3 km
gelopen:Augustus 2017
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 1-3: Floris V-pad
etappe nummer:12e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Floris V Pad: Steenbergen – Bergen op Zoom
afstand:19.4 km
gelopen:Augustus 2017
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 1-3: Floris V-pad
etappe nummer:13e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Floris V Pad: Willemstad – Dinteloord
afstand:11.6 km
gelopen:Augustus 2017
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 1-3: Floris V-pad
etappe nummer:11.2e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Gemert – Handel
afstand:17.8 km
gelopen:Juli 2013
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Gilze-Rijen: Boswachterij Baronie Dorst
afstand:13.2 km
gelopen:Mei 2013
soort wandeling:Groene Wissel
bekijk op kaart en/of download deze route
Haps: Wandelroute Haps, Ossenbroek en Nieuwenhof
afstand:12.8 km
gelopen:Februari 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Heeswijk: Ommetje Leijgraaf
afstand:11.9 km
gelopen:Februari 2018
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Helmond: Langs Brabantse Beken
afstand:13.7 km
gelopen:Mei 2015
soort wandeling:Groene Wissel
bekijk op kaart en/of download deze route
Langs de Maas: Megen – Oijen – Megen
afstand:16.9 km
gelopen:Maart 2024
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Lierop: Lieropsche Heide, Het Beuven en Houtbroek
afstand:15.8 km
gelopen:September 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Linden: Kraaijenbergse Plassen
afstand:13.1 km
gelopen:April 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Maarten van Rossumpad: ‘s-Hertogenbosch – Oud Empel
afstand:17.3 km
gelopen:April 2015
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 4: Maarten van Rossumpad
etappe nummer:1e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maarten van Rossumpad: Oud Empel – Rossum
afstand:17.5 km
gelopen:April 2015
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 4: Maarten van Rossumpad
etappe nummer:2e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maarten van Rossumpad: Rossum – Waardenburg
afstand:15.0 km
gelopen:Mei 2015
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 4: Maarten van Rossumpad
etappe nummer:3.1e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maas- en Peelliniepad: Beers – Cuijk
afstand:12.0 km
gelopen:Februari 2016
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 14: Maas- en Peelliniepad
etappe nummer:7e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maas- en Peelliniepad: Boxmeer – Overloon
afstand:20.6 km
gelopen:Juni 2015
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 14: Maas- en Peelliniepad
etappe nummer:2e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maas- en Peelliniepad: Cuijk – Boxmeer
afstand:18.1 km
gelopen:Mei 2015
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 14: Maas- en Peelliniepad
etappe nummer:1e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maas- en Peelliniepad: Escharen – Beers
afstand:16.5 km
gelopen:Januari 2016
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 14: Maas- en Peelliniepad
etappe nummer:6e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maas- en Peelliniepad: Mill – Escharen
afstand:11.2 km
gelopen:Januari 2016
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 14: Maas- en Peelliniepad
etappe nummer:5.2e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maas- en Peelliniepad: Oploo – Sint Anthonis
afstand:14.1 km
gelopen:November 2015
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 14: Maas- en Peelliniepad
etappe nummer:4.1e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maas- en Peelliniepad: Overloon – Oploo
afstand:15.1 km
gelopen:Juni 2015
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 14: Maas- en Peelliniepad
etappe nummer:3e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maas- en Peelliniepad: Sint Anthonis – Wanroij
afstand:13.2 km
gelopen:November 2015
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 14: Maas- en Peelliniepad
etappe nummer:4.2e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maas- en Peelliniepad: Wanroij – Mill
afstand:11.8 km
gelopen:December 2015
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 14: Maas- en Peelliniepad
etappe nummer:5.1e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Maren-Kessel: Ommetje Lithse Ham
afstand:11.1 km
gelopen:Maart 2022
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Mariahout: Populierenroute
afstand:11.0 km
gelopen:November 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Mariapad: Nuland – ‘s-Hertogenbosch
afstand:13.7 km
gelopen:April 2012
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Meerdaagse Wandelroute: Mariapad
etappe nummer:6e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Mariapad: Teeffelen – Nuland
afstand:13.1 km
gelopen:April 2012
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Meerdaagse Wandelroute: Mariapad
etappe nummer:5e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Marikenpad: ’s Hertogenbosch – Haaren
afstand:14.1 km
gelopen:Mei 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Marikenpad
etappe nummer:5e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Marikenpad: alternatief Tilburg – Baarle-Nassau
afstand:19.5 km
gelopen:Juni 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Marikenpad
etappe nummer:7.1e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Marikenpad: Baarle-Nassau – Hoogstraten
afstand:16.9 km
gelopen:Juni 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Marikenpad
etappe nummer:8e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Marikenpad: Geffen – ’s Hertogenbosch
afstand:14.8 km
gelopen:Oktober 2021
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Marikenpad
etappe nummer:4e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Marikenpad: Haaren – Tilburg
afstand:14.4 km
gelopen:Mei 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Marikenpad
etappe nummer:6e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Marikenpad: Schaijk – Geffen
afstand:16.5 km
gelopen:September 2021
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Marikenpad
etappe nummer:3e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Marikenpad: Tilburg – Baarle-Nassau
afstand:16.9 km
gelopen:Mei 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Marikenpad
etappe nummer:7e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Milheeze: Nederheide en Stippelberg
afstand:11.2 km
gelopen:Februari 2017
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Natuurpad: Biest-Houtakker – Oisterwijk
afstand:11.9 km
gelopen:Juli 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Het langste NATUURPAD van Nederland
etappe nummer:2e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Natuurpad: Goirle – Biest-Houtakker
afstand:11.6 km
gelopen:Juni 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Het langste NATUURPAD van Nederland
etappe nummer:1e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Natuurpad: Liempde – Schijndel
afstand:12.7 km
gelopen:Juli 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Het langste NATUURPAD van Nederland
etappe nummer:4e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Natuurpad: Ravenstein – Hernen
afstand:13.9 km
gelopen:September 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Het langste NATUURPAD van Nederland
etappe nummer:8e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Natuurpad: Schijndel – Veghel
afstand:13.9 km
gelopen:Augustus 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Het langste NATUURPAD van Nederland
etappe nummer:5e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Natuurpad: Uden – Ravenstein
afstand:20.3 km
gelopen:September 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Het langste NATUURPAD van Nederland
etappe nummer:7e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Natuurpad: Veghel – Uden
afstand:14.6 km
gelopen:Augustus 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Het langste NATUURPAD van Nederland
etappe nummer:6e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Oisterwijk: De kleine 5 van de Kampina
afstand:14.0 km
gelopen:Maart 2017
soort wandeling:Groene Wissel
bekijk op kaart en/of download deze route
Ossendrecht – Bossen op de Wal
afstand:19,9 km
gelopen:April 2016
soort wandeling:Groene Wissel
bekijk op kaart en/of download deze route
Overlangel: Hertogswetering en Keent
afstand:11.4 km
gelopen:Februari 2022
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Pelgrimspad: Broekhoven – Heeze
afstand:20.9 km
gelopen:Mei 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 7: Pelgrimspad
etappe nummer:13e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Pelgrimspad: Drunen – Vught
afstand:16.8 km
gelopen:September 2012
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 7: Pelgrimspad
etappe nummer:9e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Pelgrimspad: Haaren – Middelbeers
afstand:20.1 km
gelopen:Oktober 2012
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 7: Pelgrimspad
etappe nummer:11e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Pelgrimspad: Vught – Haaren
afstand:14.3 km
gelopen:September 2012
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 7: Pelgrimspad
etappe nummer:10e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Schaijk – De Maashorst
afstand:16.1 km
gelopen:November 2012
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Schaijk: De Schaijkse Heide – Natuurpark De Maashorst
afstand:13.1 km
gelopen:December 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Sint Anthonis: De Hondshoek
afstand:14.5 km
gelopen:December 2011
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Sint Oedenrode: Kremselen Route
afstand:13.0 km
gelopen:Oktober 2015
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Stevensbeek (Sint Anthonis): De Radiobossen
afstand:16.5 km
gelopen:December 2013
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Streekpad Nijmegen: Grave – Malden
afstand:16.5 km
gelopen:November 2013
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 3: Streekpad Nijmegen
etappe nummer:4e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Uden – Slabroek – Uden
afstand:18.3 km
gelopen:Mei 2011
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Wanroij: Bos- en Peelwandeling
afstand:15.3 km
gelopen:Maart 2014
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze routeNoord-Brabant 21-40 km

In de categorie 21 tot en met 40 km zijn 12 wandelingen aanwezig.
snel naar wandelroutes in Noord-Brabant van 1 tot/met 10 km (21 wandelingen aanwezig)
snel naar wandelroutes in Noord-Brabant van 11 tot/met 20 km (67 wandelingen aanwezig)

Airbornepad etappe 2: Valkenswaard – Waalre
afstand:22.3 km
gelopen:Mei 2024
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Airbornepad
etappe nummer:2e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Airbornepad etappe 3b: Eindhoven – Best
afstand:23.6 km
gelopen:Juni 2024
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Airbornepad
etappe nummer:3.2e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Langs de Maas: Ravenstein – Megen – Ravenstein
afstand:23.7 km
gelopen:Juni 2024
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Marikenpad: alternatief Heesch – ’s Hertogenbosch
afstand:21.6 km
gelopen:Juni 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Marikenpad
etappe nummer:4.1e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Natuurpad: Oisterwijk – Liempde
afstand:24.7 km
gelopen:Juli 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Het langste NATUURPAD van Nederland
etappe nummer:3e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Oeffelt: Maasheggen
afstand:21.0 km
gelopen:April 2011
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Oss – Megen – Ravenstein
afstand:27.6 km
gelopen:Oktober 2011
soort wandeling:Niet Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route
Pelgrimspad: Heeze – Maarheeze
afstand:27.2 km
gelopen:Juni 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 7: Pelgrimspad
etappe nummer:14e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Pelgrimspad: Maarheeze – Altweerterheide
afstand:23.0 km
gelopen:Juni 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 7: Pelgrimspad
etappe nummer:15e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Pelgrimspad: Middelbeers – Broekhoven
afstand:23.9 km
gelopen:Mei 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 7: Pelgrimspad
etappe nummer:12e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Pieterpad: Vierlingsbeek – Swolgen
afstand:21.4 km
gelopen:Juli 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 9: Pieterpad
etappe nummer:20e etappe
bekijk op kaart en/of download deze route
Zeeland: Brobbelbies
afstand:22.6 km
gelopen:tussen 2003 en 2011 (geen exacte datum bekend)
soort wandeling:Rondwandeling
bekijk op kaart en/of download deze route