Graafschapspad: Zutphen – Laren

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Graafschapspad: Zutphen – Laren
provincie:Gelderland
afstand:19,7 km
gelopen:Maart 2016
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 8: Graafschapspad
etappe nummer:1e etappe
bron:Wandelgids Graafschapspad
coördinaten start:52.14462, 6.19422
startpunt:
Het is altijd weer een speciaal moment als je aan een nieuwe meerdaagse wandeling begint. De keuze is, na het uitlopen van het Maas- en Peelliniepad gevallen op het Graafschapspad. De eerste etappe loopt vanuit Zutphen naar Laren en onderweg valt volop te genieten van de mooie natuur in deze regio. De route loopt veelal over onverharde paden door bossen, akkers en langs watergangen waar in alle rust van het landschap genoten kan worden. Een kleine twee kilometer van de route loop je echer langs de N826 ivm het oversteken van het Twenthe Kanaal en de spoorlijn, de overige stukken van de route compenseren gelukkig ruimschoots voor dit wat saaie stuk,
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (2 beoordelingen, gemiddeld: 4,50 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“01_Zutphen_-_Laren.gpx”
aantal downloads: 280  –  bestandsgrootte: 26 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: fdb78e9af6bcd31011a5a24d0b84f5c8
SHA1: ced8ce6a318478e74a396a8052dd0b464a26e873
SHA256: dbc5a2c2f75a526e0e3926256aa0f8a6e942795fbea9c216d34ceec3ac50c76a


Etappe overzicht:

etappe 1: Zutphen – Laren
etappe 2: Laren - Borculo
etappe 3: Borculo - Marienvelde
etappe 4: Marienvelde - Doetinchem
etappe 5: Doetinchem - Doesburg
etappe 6:
etappe 7:Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2016) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *