Gulpen: Gulperberg en Geuldal

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Gulpen: Gulperberg en Geuldal
provincie:Limburg
afstand:14.1 km
gelopen:Maart 2017
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:50.81555, 5.89492
startpunt:
Fraaie wandeling door het Limburgse landschap ten zuiden van Gulpen. Via wat kleine klimmetjes loop je vanuit Gulpen door bos en weiland richting Mechelen. Vanuit Mechelen volgt een stuk langs de rivier de Geul. Daarna via weilanden en nog een stukje bos met diverse bronnen volgt de terugweg richting Gulpen. Klein nadeel van deze route, je bent nergens alleen, overal op de route kom je wel andere wandelaars tegen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (3 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Gulpen_-_Gulperberg_en_Geuldal.gpx”
aantal downloads: 308  –  bestandsgrootte: 56 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: a75786fb822d8e77bf112a4c13fd0039
SHA1: 3ed73a11adbceb5dd2ca0de92da07630dc7e9ac7
SHA256: 74cf7634a3c25a78d70657cbe793fd20e68ed1c088a2e52b4cb79c847433296c


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2017) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *