Haldern: Laufpark Reeser Meer

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Haldern: Laufpark Reeser Meer
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:10.2 km
gelopen:Februari 2023
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.76508, 6.45171
startpunt:Wanderparkplatz Reeser Meer - Aussichtspunkt, Haffener Str., 46459 Rees, Germany
downloads: 552 ( gpx: 550 | kml: 2 )
Soms krijg je op kaart een verkeerde voorstelling van een route. Op de kaart leek deze wandeling een 'gewoon' rondje rond het Reeser Meer maar eenmaal ter plaatse werd ik blij verrast door het landschap. Het Reeser Meer is ontstaan vanwege de grindwinning. Delen waar het grind al gewonnen is worden na de winning omgevormd tot natuurgebied. Het eerste deel van de route volgt het gecombineerde fiets- en wandelpad langs het meer. Het landschap is hier natuurlijk ingericht en de oever van het meer is deels aangeplant. Zo krijg je maar af en toe even zicht op dit meer. Op verschillende punten zijn echter drijvende uitkijkpunten gemaakt. De delen van de route die over binnenwegen gaan zijn bijna verkeersloos. Het hele gebied is erg rustig en op een enkele fietser of wandelaar na kom je bijna niemand tegen. Aan de westzijde staan enorme installaties om het grind te wassen, te sorteren en om via transportbanden naar een buitendijks laadstation voor schepen te voeren.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

De parkeerplaats is erg klein, max. 4 auto's. Mocht de parkeerplaats vol zijn dan zijn er nog twee kleine alternatieve parkeerplaatsen die ook aan deze route liggen.download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Haldern_-_Laufpark_Reeser_Meer_-_10.2_km.gpx”
aantal downloads: 550  –  bestandsgrootte: 19,43 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: d6401df8675eef4abf5d401cd05db559
SHA1: ef0cb32f29f136ed008a8b59b7f8a1cb2a7570b9
SHA256:139aa7896efdc6fe75170aecd688f7eea5470955d2806378aeadf50404ce8c4c
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Haldern_-_Laufpark_Reeser_Meer_-_10.2_km.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *