Haps: Wandelroute Haps, Ossenbroek en Nieuwenhof

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Haps: Wandelroute Haps, Ossenbroek en Nieuwenhof
provincie:Noord-Brabant
afstand:12.8 km
gelopen:Februari 2021
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.68944, 5.86222
startpunt:Kerkstraat 15, 5443 BJ Haps
Leuke wandeling over rustige wegen, deels verhard en deels onverhard door het kleinschalige landschap rondom Haps. De bebouwde kom van Haps wordt al snel achter ons gelaten en we vervolgens onze route over het oude spoortracé van het Duitse lijntje (Boxtel - Wesel). De tocht richting Ossenbroek, Nieuwenhof en de Dennen loopt over zeer rustige, grotendeels onverharde paden. Alleen op de Cuijksedijk is het wat drukker met verkeer. Dan volgt een fraai stuk door bosrijk gebied. De honderden meters over het fietspad langs de Milseweg zijn wat minder interessant maar gelukkig verlaten we deze doorgaande weg al weer snel. Ook de terugweg naar Haps verloopt weer grotendeels over rustige wegen. Op het laatste stuk van de route is echter wel wat meer bebouwing aanwezig.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Haps_-_Wandelroute_Haps_Ossenbroek_en_Nieuwenhof_12.8_km.gpx”
aantal downloads: 15  –  bestandsgrootte: 11 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 8395543bfb0da981325132a237e7c909
SHA1: cdf52938b8e216f4f1910a9ed2a4a5a764ecd8bb
SHA256: 5a31c8a5fec5f926970a0e50d1f35ac74bea29ea9098db257fd625c1528ce9ed
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *