Hernen: Welkom op landgoed Hernen en Bergharen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Hernen: Welkom op landgoed Hernen en Bergharen
provincie:Gelderland
afstand:8.2 km
gelopen:December 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: Geldersch Landschap & Kasteelen
coördinaten start:51.83541, 5.67788
startpunt:parkeerplaats Kasteel Hernen: Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen
downloads: 479 ( gpx: 477 | kml: 2 )
Vanuit de parkeerplaats bij Kasteer Hernen loop je al snel naar de Stompendijk. Deze doorgaande weg tussen Hernen en Bergharen volg je over het naastgelegen fietspad. In Bergharen aangekomen loopt de route verder langs de bebouwde kom van dit plaatsje. Na ruim 2.5 km wordt gelukkig een onverhard pad ingeslagen en gaat de tocht eerst richting de Mariekapel op de Kapelberg om vervolgens verder onderlangs de Berg van Bergharen te lopen. Hier, omlaag, richting de Elzendweg, loopt de route dood tegen een bouwhek. Gelukkig vind ik een klein stukje verder alsnog een pad omlaag, door een verlaten paardenbak, richting de Elzendweg. Nu volgt een mooi maar drassig stuk terug richting Bergharen. Vanuit Bergharen volgt nu een modderig en zeer nat stuk terug richting Kasteel Hernen. Op sommige stukken staat er soms wel een centimeter water op het pad en het omringende grasland. Vlak voor het kasteel volgt nog een mooi stuk door het bos rondom het kasteel. Vanaf het kasteel is het nog een klein stukje terug naar de parkeerplaats.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Hernen_-_Welkom_op_landgoed_Hernen_en_Bergharen_-_8.2_km.gpx”
aantal downloads: 477  –  bestandsgrootte: 21,43 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 66861a11d125d9d057991b923fbb33d5
SHA1: 60a4beb94c03d69a6bbf7b2de1d9afe5554b0424
SHA256:cb09f49f6673faef8cf90d7ede774eab2c9f2cc9b685e9cdc06b36acaafe91d8
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Hernen_-_Welkom_op_landgoed_Hernen_en_Bergharen_-_8.2_km.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *