Hulshorst: Hulshorsterzand route 2

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Hulshorst: Hulshorsterzand route 2
provincie:Gelderland
afstand:8.4 km
gelopen:Maart 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Noord Veluwe
coördinaten start:52.35077, 5.73681
startpunt:parkeerplaats voorbij Klarenweg 62, 8077 SN Hulshorst
downloads: 605 ( gpx: 605 | kml: 0 )
Rond de eeuwwisseling heb ik veel wandelingen uit de wandelgidsen van uitgeverij Stap voor Stap gelopen. Aan een deel van deze wandelingen was ik echter nooit toegekomen. In 2022 ben ik begonnen met ook deze wandelingen alsnog te lopen. Zoals te verwachten zijn sommige wandelingen niet langer één op één te lopen maar met een paar kleine aanpassingen in de route lukt dit meestal toch. Dit keer echter helaas niet.

Dit jaar (2023) heeft natuurmonumenten besloten om het Hulshorsterzand in de periode van 15 maart tot 15 juli te sluiten voor recreanten. Ik was dus 3 dagen te laat met het lopen van deze wandeling. Al binnen de eerste kilometer liep ik tegen de eerste afsluiting aan. Door te kiezen voor alternatieve paden kon ik echter toch de route grotendeels vervolgen. Op 1/3 van de route liep ik echter tegen de volgende afsluiting aan en vanaf dat moment kon ik enkel in een grote boog rondom de oorspronkelijke route lopen. En dat was helaas over brede, rechte paden die ik mocht delen met de vele mountainbikers in dit gebied.

Op het laatste deel van de route liep ik helaas helemaal vast. Het is in de gesloten periode niet mogelijk om aan de noordzijde langs de snelweg weer terug naar het startpunt te lopen. Ik heb de afsluiting moeten negeren om weer bij de auto te geraken. Daarbij heb ik, om de natuur zo min mogelijk te verstoren, het pad direct langs de snelweg gekozen. Van de oorspronkelijke route is door deze vele afsluitingen niets meer overgebleven. En van het Hulshorsterzand heb ik ook zeer weinig te zien gekregen. Dit was helaas een hoop verspilde energie. Ik zal dit najaar nogmaals een poging wagen om deze route te lopen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Laden...

Belangrijke informatie:
In verband met het broedseizoen is het Hulshorsterzand in de periode van 15 maart tot 15 juli gesloten voor wandelaars. Raadpleeg de website van Natuurmonumenten voor aanvullende informatie.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Hulshorst_-_Hulshorsterzand_route_2_-_8.3_km.gpx”
aantal downloads: 605  –  bestandsgrootte: 36,09 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 5a037cb7a63649a61c49469ce17a0fc2
SHA1: 36b751cba4cc172cd7d6a6cfeffffdcb6826b402
SHA256:a223988601f65edc1197b465ab05e35942e86bd5d90b80179b769f5751b5dd4d
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Hulshorst_-_Hulshorsterzand_route_2_-_8.4_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *