Hulshorst: Hulshorsterzand

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Hulshorst: Hulshorsterzand
provincie:Gelderland
afstand:7.0 km
gelopen:November 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Noord Veluwe
startpunt:Parkeerplaats nabij Klarenweg 80, 8077 SN Hulshorst
downloads: 150 ( gpx: 150 | kml: 0 )
Rond de eeuwwisseling heb ik veel wandelingen uit de wandelgidsen van uitgeverij Stap voor Stap gelopen. Aan een deel van deze wandelingen was ik echter nooit toegekomen. In 2022 ben ik begonnen met ook deze wandelingen alsnog te lopen. Zoals te verwachten zijn sommige wandelingen niet langer één op één te lopen maar met een paar kleine aanpassingen in de route lukt dit meestal toch.

In maart had ik al een eerdere poging ondernomen om deze route te lopen. Echter had natuurmonumenen net dit jaar besloten om het Hulshorsterzand in de periode van 15 maart tot 15 juli grotendeels af te sluiten voor recreanten. De route was toen niet te lopen. Buiten deze afsluitingsperiode om is de route echter nog prima te lopen. Vanaf de parkeerplaats loop je afwisselend over smalle en dan weer brede paden door een zeer gevarieerd gebied. Zo loop je deels door de bossen, over meer open heidevelden en over de zandverstuiving.

Op sommige punten zijn echter paden verdwenen. Ook nu volg ik zo veel mogelijk de originele routebeschrijving maar hier en daar heb ik toch een alternatief pad moeten zoeken omdat stukken van het gebied ook buiten de afsluitingsperiode niet toegankelijk zijn voor recreanten.

Een klein minpunt van deze wandeling is dat het verkeer op de A28 in bijna het gehele gebied waarneembaar is.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Hulshorst_-_Hulshorsterzand_-_7.0_km.gpx”
aantal downloads: 150  –  bestandsgrootte: 26,78 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: c6b6290b89bd607497e919804065c7b7
SHA1: 266613e1b5f2e4d854f9fcc50831419db0f5712a
SHA256:40fb01378c481c6781723a85e459d6524c3a7e245043d438228a5d7166ceb61b
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Hulshorst_-_Hulshorsterzand_-_7.0_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *