Hummelo: De Kruisbergsche Bosschen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Hummelo: De Kruisbergsche Bosschen
provincie:Gelderland
afstand:5.6 km
gelopen:Februari 2024
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:52.00334, 6.26480
startpunt:Parkeerplaats Hessenweg, direct achter Het Wapen van Heeckeren, Zelhemseweg 16, 6999 DN Hummelo
downloads: 111 ( gpx: 111 | kml: 0 )
Vanaf 1996 tot ongeveer 2005 heb ik veel wandelingen uit de wandelgidsen van uitgeverij Stap voor Stap gelopen. Aan een deel van deze wandelingen was ik echter nooit toegekomen. In 2022 heb ik een start gemaakt met het alsnog lopen van deze wandelingen. Zoals te verwachten zijn sommige wandelingen niet langer één op één te lopen maar met een paar kleine aanpassingen in de route lukt dit meestal toch.

Deze wandeling is nog geheel conform de beschrijving in de wandelgids te belopen. Onderweg kom ik geregeld routemarkeringen tegen maar deze lopen toch anders dan de in de wandelgids genoemde wandeling. Vermoedelijk zijn de routepaaltjes van deze route in de loop van de tijd verdwenen. Echter alle paden van de originele route zijn nog steeds toegankelijk.

Deze korte wandeling door de Kruisbergsche Bossen loopt voornamelijk door rustig bosgebied. Er zitten in de route twee lange stukken over brede paden met naastliggend fietspad die door de lengte wat saai zijn. Op deze paden kom je ook regelmatig overige recreanten (fiets, wandelen, paard) tegen. Echte hoogtepunten kent deze route niet
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Hummelo_-_De_Kruisbergsche_Bosschen_-_5.6_km.gpx”
aantal downloads: 111  –  bestandsgrootte: 14,65 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: a3f1546babbfdc179f6d4fc2783675ed
SHA1: 0c244c859fc5522473c8e8c420053f0b210512ec
SHA256:e275d2eecbefc7ebdde59ffc5bfa4847d52fbf2a452472baaf4830d987dfde9d
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Hummelo_-_De_Kruisbergsche_Bosschen_-_5.6_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2024). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *