Kamperland: Wandelroute Schotsman geel

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Kamperland: Wandelroute Schotsman geel
provincie:Zeeland
afstand:3.3 km
gelopen:Februari 2024
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: www.staatsbosbeheer.nl
coördinaten start:51.57328, 3.65353
startpunt:Parkeerplaats nabij Campensweg 5, 4493 MN Kamperland
downloads: 28 ( gpx: 28 | kml: 0 )
Omdat de route Kamperland: Natuurgebied de Schotsman op Noord-Beveland erg kort was hebben we besloten om die route met deze wandeling to combineren. Beide wandelingen overlappen elkaar voor ongeveer één kilometer.

In verband met deze combinatie hebben wij de route achterstevoren gelopen. De markering is tegen de wijzers van de klok in geplaatst maar wij lopen de route met behulp van de GPS en de gele markeringspaaltjes met de klok mee.

Officieel loopt de route aan de oostzijde lang Camperpark Zeeland. Het uitzicht aan de westzijde op het Veerse Meer is echter veel fraaier en daarom lopen we dit kleine stukje van de route net iets anders dan de markering.

Het heeft de afgelopen weken veel geregend en grote delen van de gras(mos)vlakten en paden aan de noordzijde staan deels of geheel onder water. Zonder laarzen of hoge waterdichte schoenen is deze route momenteel niet te lopen. Dit korte rondje loopt voornamelijk door het bos. De open vlakten aan de noordzijde zijn een leuke afwisseling en vooral de uitzichten op het Veerse Meer (waar de route dus eigenlijk niet langs loopt) zijn fraai.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

Deze korte route is eventueel uit te breiden tot maximaal 8.7 kilometer door een combinatie te maken met de wandeling Kamperland: Natuurgebied de Schotsman op Noord-Beveland. Beide routes overlappen elkaar over de lengte van één kilometer.download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Kamperland_-_Wandelroute_Schotsman_geel_-_3.3_km.gpx”
aantal downloads: 28  –  bestandsgrootte: 13,68 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 9881fa6d00614b5281273657036e140f
SHA1: 0ba00f5bdfbe2504b04e494b9f23d93dbe82a5e4
SHA256:0981ade0b3de8050be370b20470143cea9f5ab20e99c3af2069828f2fab6fdc4
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Kamperland_-_Wandelroute_Schotsman_geel_-_3.3_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2024). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *