Kessel: Reichswald en Niers

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Kessel: Reichswald en Niers
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:8.9 km
gelopen:September 2015
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: www.gps-tour.info
coördinaten start:51.71403, 6.07738
startpunt:
Wij hebben al meerdere tochten in de buurt of langs de Niers gelopen maar op de één of andere manier verveeld dit gebied nooit. Deze korte tocht begint net buiten het plaatsje Kessel en start in het Reichswald. De route welke wij volgen blijkt al een paar jaar oud te zijn want na een paar kilometer gaat de route rechtsaf terwijl er enkel een vaag pad te zien is. We besluiten dit vage pad toch te volgen maar lopen ons vervolgens vast in braamstuiken en andere onderbegroeing. Na 10 minuten doormodderen besluiten we dat er geen doorkomen aan is en keren we maar weer om en zoeken een alternatief. De te downloaden GPS track volgt dan ook deze alternatieve route. In Asperen wordt het riviertje de Niers overgestoken en lopen we langs de oever weer terug naar het startpunt.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Kessel_-_Reichswald_en_Niers.gpx”
aantal downloads: 313  –  bestandsgrootte: 23 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 8c871bd6ce4ed14e4f9bde46e489da16
SHA1: 779f7c5b94c20823921092555b19b38f593f3c60
SHA256: 4ed5d13a3c3f73fd94f9f39d57861401683f1719391016bb026526c3275b307e

Aandachtspunt: Deze wandelroute loopt (deels) door Duitsland, vergeet je paspoort of identiteitskaart niet.
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *