Kilder: Kelrepad

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Kilder: Kelrepad
provincie:Gelderland
afstand:16.2 km
gelopen:November 2022
soort wandeling:Klompenpad
bron:website: www.klompenpaden.nl
startpunt:parkeerplaats 't Kelrehuus, Zuiderstraat 12, 7035 AW Kilder
downloads: 559 ( gpx: 546 | kml: 13 )
Dit klompenpad start in het dorpje Kilder en wat volgt is een erg leuke route door het landschap en de bossen rondom Kilder. De route is nog vrij nieuw en rondom het outdoorcentrum was het even goed zoeken maar uiteindelijk is het toch gelukt om het juiste pad te vinden. Aan het begin volgt de route helaas de doorgaande weg (Hoofdstraat/Wehlseweg en bijna aan het einde de Zeddamseweg). Het tussenliggende stuk maakt dit echter meer dan goed. Na een paar kilometer door de graslanden te hebben gelopen komt de route bij het Bergherbos aan. Hier is het een stuk drukker met wandelaars en fietsers. Via het Bergherbos gaat de route verder naar het outdoorcentrum alwaar je er voor kunt kiezen om de route met drie kilometer te verlengen.

Deze verlenging bestaat uit een rondje rondom recreatieplas Stroombroek. In de zomer ligt deze plas vermoedelijk vol met recreanten maar nu zijn er voornamelijk (veel) baasjes en dito loslopende honden. De eigenaar van de recreatieplas stimuleerd volgens de banner bij de parkeerplaats dit hondenbezoek in het naseizoen. Dat zal vast een mooi bedrag aan extra parkeergeld opleveren. Voor wandelaars lopen al deze loslopende honden voornamelijk in de weg (en erg goed naar hun baasjes luisteren de meeste ook niet). Het rondje rond de recreatieplas is een aardige verlenging. Ik heb dit extra rondje vooral meegenomen voor de extra kilometers. Het uitzicht over de recreatiepas blijft de gehele ronde min of meer gelijk.

Na het verlaten van de recreatieplas sluit je weer vrij snel aan op de hoofdroute. en volgt nog een leuk stukje door het boerenland om vervolgens via de drukke Zeddamseweg terug te keren in Kilder. Hier had het klompenpad misschien beter de Boskant (binnenweg) kunnen volgen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

Deze download bevat zowel een track van de hoofdroute (13.2 km) als van de route inclusief de routeverlenger (16.2 km). Tevens zijn het alternatieve traject en de routeverkorter in de download opgenomen. Door eventueel gebruik te maken van de routeverkorter is de route maar 11.2 km lang.download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Kilder_-_Kelrepad_-_16.2_km.gpx”
aantal downloads: 546  –  bestandsgrootte: 65,84 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 50d46b990023ed87617cba729ab5aa72
SHA1: 1e670151c63fc8e42611f6ccc5bfeef187e82b0f
SHA256:e49b733893f7b3d7af2b48ca1d9d6a1f20c667a8733b76ed75b46145c66de6f5
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Kilder_-_Kelrepad_-_16.2_km.kml”
aantal downloads: 13
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling:

Fotoverslag van de routeverlenger:

Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2022). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *