Kootwijkerbroek: Rondje Kootwijkerbroek

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Kootwijkerbroek: Rondje Kootwijkerbroek
provincie:Gelderland
afstand:8.4 km
gelopen:Maart 2023
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:52.15340, 5.67089
startpunt:parkeerplaats nabij Veluweweg 66, 3774 BN Kootwijkerbroek
downloads: 589 ( gpx: 587 | kml: 2 )
Vanaf de parkeerplaats volgt de route direct het mooiste deel van het Wallenborchpad. Dit pad kan ook als zelfstandige route van ongeveer 2.7 km gelopen worden. Aan het einde van het pad wordt even de doorgaande weg gevolgt om daarna door Kootwijkerbroek verder te lopen. halverwege het dorp was het ietwat vreemd dat de bewegwijzering en mijn gps-track mij de wadi instuurden. Toch lijkt dit de bedoeling te zijn. De wadi is breed en je hebt dan de keuze om langs de schuine kant of over de bodem van de wadi te lopen. Ik ben benieuwd hoe dat loopt als het flink geregend heeft. Neem voor de zekerheid maar waterdichte schoenen mee. Al vrij snel na het verlaten van de wadi wordt het dorp verlaten en gaat de route verder over rustige geasfalteerde binnenwegen. De wegen zijn rustig maar het gebied is erg vol gebouwd. De huizen en boederijen zijn als een soort hagelslag over het landschap gestrooid en een uitzicht over het landschap zonder bebouwing is helaas niet te vinden. Vlak voor het einde volgt de route nog even een rustig fietspad dat zich rustig door het landschap kronkelt. Het eerste deel over het Wallenborchpad en het deel over het fietspad zijn de mooiste stukken van deze wandeling.

geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Kootwijkerbroek: Rondje Kootwijkerbroek”
aantal downloads: 587  –  bestandsgrootte: 18,08 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 26217b486c41047428ae22ddc9f98045
SHA1: 87801e9f231b7e67e5dfc4985f25f5666fc85001
SHA256:7dacea6500fe510b9380e38893d9ed961d38ca7e7f83e0760af77adaa9e1d248
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Kootwijkerbroek_-_Rondje_Kootwijkerbroek_8.4_km.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *