Linden: Kraaijenbergse Plassen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Linden: Kraaijenbergse Plassen
provincie:Noord-Brabant
afstand:13.1 km
gelopen:April 2021
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.75169, 5.80812
startpunt:Lommerstraat (tussen huisnummers 3 en 6), Linden (Cuijk)
De Kraaijenbergse plassen kende ik vooral vanuit het zicht op deze plassen vanaf de A73. Rijdende richting Venlo heb je een mooi uitzicht vanaf het verhoogde talud (A73) over deze plassen. Ik verwachte dat deze plassen een een druk recreatiegebied zouden zijn maar ik heb de afgelopen maanden niet zo rustig kunnen wandelen als op deze route. Vanuit de parkeerplaats gaat de route eerst over een rustig fietspad en later een binnenweg naar het westen. Via een smal pad tussen twee plassen loop je door een mooi stukje natuur. Hier is het onverharde pad helaas wel wat kapot gelopen (ruiters, grazers ?) De landwegen aan de zuidkant lopen door een kleinschalig natuurlijk landschap en zijn ook zeer rustig. Na het vogelkijkpunt wordt het landschap openen en minder natuurlijk. Het stuk vanaf Beers naar Linden is wat saaier en loopt voor een stukje evenwijdig aan de N321. Net boven Linden wat drukte door jachthavens en recreatieterreinen maar ook het laatste stuk terug naar de parkeerplaats verloopt zeer rustig. Deze route loopt voor 95% over verharde wegen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Linden_-_Kraaijenbergse_plassen_-_13.1_km.gpx”
aantal downloads: 10  –  bestandsgrootte: 20 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: b16a3ef0c8d353b38da53c3a71e6a06f
SHA1: b80a0107ba323007b276a6cedb249d186a9641d9
SHA256: e93daac9c7a33f0072de27e2452d1a4aa64a49a0c813ea02cb8b7c9db841b4e6
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *