Lochem: Wandelen rondom kasteel Ampsen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Lochem: Wandelen rondom kasteel Ampsen
provincie:Gelderland
afstand:6.7 km
gelopen:Mei 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: www.mooi-achterhoek.nl
coördinaten start:52.16884, 6.42360
startpunt:parkeerplaats nabij Ampsenseweg 17, 7241 ND Lochem
De omgeving rondom kasteel Ampsen is een fraai wandelgebied. De route start vanaf de parkeerplaats door een parkachtige omgeving rondom het kasteel om daarna geleidelijk over te gaan in bossen. De laatste kilometers gaan over kaarsrechte paden en daar had wel wat meer variatie in de route mogen zitten door af en toe even een zijpad mee te pakken.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Lochem_-_Wandelen_rondom_kasteel_Ampsen_-_6.7_km.gpx”
aantal downloads: 4  –  bestandsgrootte: 11 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 1f46c1dd74993314988dc0f4d63fe327
SHA1: 2e1da7c1b717b46ff6821ba29c6b767bf3076fbb
SHA256: 2a25dbc22d9ad0fce26da60ab88ae400fb7b7e44fceea89d4ee52cb6d30d0e82
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *